Home PageRiskmanager + API

Invorderingsbedrijf

Riskmanager + API

De Riskmanager module geeft u in één oogopslag een volledig overzicht van de risico’s en het betaalgedrag van uw debiteuren. De module is uit te breiden met de API (Application Programming Interface). De API zorgt ervoor dat de Riskmanager module kan communiceren met een ander programma of onderdeel, bijvoorbeeld úw boekhoudingssoftware.

Riskmanager + API
Riskmanager + API

Handmatig importeren is verleden tijd

De ‘Riskmanager-module’ is uit te breiden met de API. ‘API’ staat voor Application Programming Interface. De API is simpel gezegd een softwarekoppeling tussen verschillende programma’s. De API koppeling wordt tot stand gebracht door D-Basics in te schakelen. D-Basics is een interface ontwikkeld voor elk boekhoudpakket waarop wij kunnen inhaken. 

De API zorgt ervoor dat de Riskmanager module kan communiceren met een ander programma of onderdeel, in dit geval de boekhoudingsoftware van de klant. Hierdoor worden de gegevens van de klant automatisch en gemakkelijk gesynchroniseerd met de Riskmanager module. Dit voorkomt tijdrovende problemen met het importeren van de boekhouding in de Riskmanager module.  

Voordelen API

Demo Riskmanager + API aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Download

  Hoe werkt de API?

  Riskmanager + API

  Onze creditmanagementspecialisten

  In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van credit management. Met ons innovatieve ‘Riskprotector’ platform en haar modules, waaronder Kredietrapporten, bieden wij u als bedrijf de bescherming die u nodig heeft. 

  Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van Credit Management en Order to Cash oplossingen, of heeft u vragen over de module Kredietrapporten? Onze specialisten staan u direct te woord. 

  Luka Tripic
  Luka Tripic
  Joost Konings
  Joost Konings
  Wesley Boeters
  Wesley Boeters

  Demo Riskmanager + API aanvragen?

  Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Download

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Annelies de Boer
    Annelies de Boer
    Zakelijk
    Gegevens overzetten ging nog nooit zo simpel en snel! Ik ging uit van een volledige dag gegevens importeren, maar binnen 30 minuten was ik klaar. Top!
    Lees meer

    Onze creditmanagement specialisten & Adviseurs

    linkedin