Home PageVacatures voor professionals

Invorderingsbedrijf

De volgende stap in jouw carrière bij Invorderingsbedrijf

Wij, Invorderingsbedrijf zijn als incasso-organisatie een onderdeel van de Smart Holding Group. We ontwikkelen en verkopen als organisatie bedrijfsinformatie, software-oplossingen en incassodiensten in binnen- en buitenland. We hebben de ambitie om de komende jaren door te groeien tot marktleider in Order to Cash oplossingen. Onze lat ligt hoog. Daarom zoeken we toptalent. Alleen dan kunnen we excelleren.

1

Veilig zakendoen, overal en altijd

Naast invorderen, zijn wij nóg liever bezig met risico’s beperken en wanbetaling voorkomen. Zo kunnen onze klanten veilig zaken doen, waar ook ter wereld. We bieden hen oplossingen om de juiste klanten te selecteren en contracteren, zodat hun klant de gemaakte omzet echt betaalt.

Klanten schakelen ons in op elk gewenst moment in hun cach cycle. Our hands are helping. Eenmalig of continu. We weten wat werkt en wat niet. Expertise en daadkracht zijn onze kernwoorden.

1

We go the extra mile

Waar jij ook vandaan komt, als je bij ons komt werken, dan groei je. Wij beloven je dat je meer gaat leren dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. We challengen jou om onvoorstelbare hoogtes te bereiken.

Wij geloven dat succes maakbaar is. Veel bedrijven doen dingen goed. Maar weinig bedrijven doen dingen beter. Wij willen de beste zijn. En dat zie je terug in onze oplossingen én resultaten. Die hebben zich al lang bewezen. We geloven in the extra mile. Go the extra mile and it’s never crowded.

May Leung

May Leung

Manager Legal Department Er wordt heel veel gelachen op kantoor. Dat moet ook. Als je met serieuze zaken bezig bent krijg je inspiratie uit humor. De professionals die ik train en coach behandelen zelfstandig klanten en cases en onderhouden het internationale netwerk van trusted partners.

Sophia Fagnotti

1

Jij

Stel jij de juiste vragen?
Weet jij welke antwoorden sense maken?
Wil jij telkens beter worden?
Denk jij verder?

Ga jij kansen zien en ze grijpen?
Zoek jij een plek waar ruimte is voor initiatief?
Wat denk je van een informele werksfeer in een formele wereld?
Zoek je een plaats waar je altijd kunt doorgroeien, afhankelijk van jouw ambitie?

Als jij de persoon bent die ook denkt goed is niet goed genoeg, dan ben je hier aan het juiste adres. Wat is jouw toegevoegde waarde?

1

Waarin wij geloven!

mask

Joost Konings

CEO | International Debt Collection Specialist | Lawyer Je hebt maar één leven. Zorg ervoor dat je er wat moois van maakt. Investeer in jezelf en make it happen!

Vacatures Invorderingsbedrijf

1

Onze pijlers

Ons productenscala is breed en zo ook onze indrukwekkende klantenkring.

Prospecting
De juiste informatie over relaties. Waar vindt je die? En wat wil je weten?

Creditmanagement
Hoe ziet het ideale order to cash proces eruit?

Juridische diensten
Ervaren legal professionals. Die het klappen van de zweep kennen. Die weten wat wel en niet werkt.

Wereldwijde incasso
Wordt er niet betaald? Invorderingsbedrijf incasseert in binnen- en buitenland. Haar wereldwijde netwerk is indrukwekkend.

1

Enjoy the flight

Een klein kantoor met grote ambities. Waar het in de basis goed zit. Een voedingsbodem voor groei. Waar talenten tot uiting kunnen komen. Waar jij als individu kleur geeft aan het team. Een zakelijke cultuur met informele sfeer, die energie geeft en je naar grotere hoogtes tilt. Als mens. Waar je jezelf thuis voelt. Humor en fun kenmerkt je dagelijkse leven. Ga jij mee op reis?

4

Kantoren

8

Borrels per jaar

35

Collega’s

20

Trainingen per jaar

1

Samen maken we het verschil

Heb jij jezelf al bewezen? En ben je klaar voor the next step? Bekijk dan onze huidige posities. Bij ons kun je trots zijn op het werk wat je doet. Benieuwd naar onze vacatures voor professionals? Check of er voor jou iets tussen zit!

Openstaande vacatures (1)

Den Haag
HBO
Voltijd
Ben jij ervaren in B2B sales en wil jij meebouwen aan een innovatief jong fintech bedrijf met gigantische potentie? Dan is hier een unieke kans!