Home PageOnze vacatures

Invorderingsbedrijf

Onze vacatures

<>

Stagiair(e) marketing & communicatie

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Studeer jij in de richting van Communicatie of Marketing en ben jij een echte aanpakker? Zoek jij een super leerzame stage waar jij jouw kennis en skills kunt toepassen in de praktijk?"
<>

Accountmanager B2B

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Sta jij aan de start van je commerciële carrière en wil jij meebouwen aan een innovatief jong fintech bedrijf? Dan is hier jouw kans!"
<>

Salesmanager

Den Haag
HBO
Voltijd
"Ben jij ervaren in B2B sales en wil jij meebouwen aan een innovatief jong fintech bedrijf met gigantische potentie? Dan is hier een unieke kans!"
<>

Hr-medewerker

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Ben jij de persoon die mens en werk met elkaar verbindt en wil jij meebouwen aan een innovatief jong fintech bedrijf? Dan is hier jouw kans!"
<>

Content editor / webredacteur

Den Haag
HBO
24 - 40 uur
"Schrijf jij graag pakkende en commerciële (web)teksten? Ben je zelfstandig, lees jij je graag in over juridische onderwerpen en weet jij onze diensten aan de man te brengen met jouw gevoel voor taal? Lees dan verder!"
<>

Sales consultant

Den Haag
HBO
Voltijd
"Sta jij aan de start van je commerciële carrière en ben je opzoek naar een plek met veel doorgroeimogelijkheden? Dan is dit de juiste stap!"
<>

Junior accountmanager

Den Haag
HBO
Voltijd
"Sta jij aan de start van je commerciële carrière en zoek je een plek waar je altijd kunt doorgroeien, afhankelijk van jouw ambitie en waar ruimte is voor initiatief?"
<>

Junior jurist

Den Haag
HBO
Voltijd
"Heb jij net een (juridische) hbo-opleiding afgerond of zit je in de laatste fase van je studie? Ben jij communicatief vaardig, verdiep jij je graag in juridische vraagstukken en wil jij in de rechtbank staan om jouw opdrachtgevers te laten winnen?"
<>

Online marketeer

Den Haag
HBO
Voltijd
"Kun jij je helemaal vinden in de wereld van online marketing en communicatie? Schrijf je graag aantrekkelijke teksten, baseer jij je strategie op data én heb je een passie voor SEO? Wacht jij niet af, maar pak jij zelfstandig door? Dan is dit dé baan voor jou!"
<>

Juridisch medewerker

Den Haag
HBO
24 - 40 uur
"Heb jij jezelf weleens afgevraagd hoe juridische producten tot stand komen? Wil jij verder kijken dan het Nederlandse rechtssysteem? Vind jij het leuk om te speuren naar antwoorden en ben jij als een vis in het water op onbekend terrein?"

Staat jouw vacature er niet tussen, maar ben je ervan overtuigd dat je bij ons in het team past?

Stuur dan een mail naar werken@invorderingsbedrijf.com

We zoeken ondernemende en gedreven mensen die met ons bedrijf mee willen groeien.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!