Home PageOnze vacatures

Invorderingsbedrijf

Onze vacatures

<>

Commercieel medewerker binnendienst

Den Haag
HBO
Voltijd
"Sta jij aan de start van je commerciële carrière en ben je opzoek naar een plek met veel doorgroeimogelijkheden? Dan is dit de juiste stap!"
<>

Juridisch accountmanager (HBO/WO)

Den Haag
HBO
WO
Voltijd
"Heb jij net een (juridische) hbo-opleiding afgerond of zit je in de laatste fase van je studie? Ben jij communicatief vaardig & verdiep jij je graag in juridische vraagstukken? Lees dan verder!"
<>

Juridisch medewerker (internationaal)

Den Haag
HBO
24 - 40 uur
"Heb jij jezelf weleens afgevraagd hoe juridische producten tot stand komen? Wil jij verder kijken dan het Nederlandse rechtssysteem? Lees dan verder!"
<>

Junior accountmanager

Den Haag
HBO
Voltijd
"Sta jij aan de start van je commerciële carrière en zoek je een plek waar je altijd kunt doorgroeien, afhankelijk van jouw ambitie en waar ruimte is voor initiatief?"
<>

Juridische medewerker (bijbaan)

Den Haag
WO
24 - 40 uur
"Ben jij bezig met je rechtenstudie (WO), en vind je het wel tijd om alle theorie eindelijk in de praktijk te brengen? Lees dan verder!"
<>

Hr-medewerker

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Ben jij de persoon die mens en werk met elkaar verbindt en wil jij meebouwen aan een innovatief jong fintech bedrijf? Dan is hier jouw kans!"
<>

Studenten bijbaan (sales)

Den Haag
HBO
12 - 24 uur
"

Zoek jij een bijbaan die perfect aansluit op je studie? Dan is dit je kans!

"
<>

Stagiair(e) finance & control

Den Haag
HBO
24 - 40 uur
"Beschik jij over uitstekend analytisch vermogen, ben je goed met cijfers en ben je ook nog eens commercieel ingesteld? Lees dan verder!"
<>

Stagiair(e) datamanagement

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Kan jij aan de hand van gegevens analyseren, bedrijfsprocessen opnieuw inrichten en advies geven? En ben jij ook nog eens handig met Excel? Lees dan gauw verder!"
<>

Stagiair(e) rechten

Den Haag
HBO
WO
24 - 40 uur
"Zoek jij niet zomaar een stage, maar een stage waarbij ruimte is voor eigen initiatief? Ervaar hoe het er aan toe gaat op de juridische afdeling van onze organisatie!"
<>

Hr-stagiair(e)

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Studeer jij HRM en zoek jij een stage waarin je met jouw kennis en skills concreet kan bijdragen aan de groei van de organisatie? Lees dan verder!"
<>

Customer care

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Ben jij servicegericht, gedreven en secuur? Is geen vraag voor jou te complex en krijg jij een kick van tevreden klanten? Lees dan verder! "
<>

Credit controller

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Zoek jij een functie met een dagelijks portie aan uitdaging? Omschrijf jij jezelf als ‘streng maar rechtvaardig’? Lees dan verder!"
<>

Stagiair(e) marketing & communicatie

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Studeer jij in de richting van Communicatie of Marketing en ben jij een echte aanpakker? Zoek jij een super leerzame stage waar jij jouw kennis en skills kunt toepassen in de praktijk?"
<>

Accountmanager B2B

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Sta jij aan de start van je commerciële carrière en wil jij meebouwen aan een innovatief jong fintech bedrijf? Dan is hier jouw kans!"
<>

Salesmanager

Den Haag
HBO
Voltijd
"Ben jij ervaren in B2B sales en wil jij meebouwen aan een innovatief jong fintech bedrijf met gigantische potentie? Dan is hier een unieke kans!"
<>

Content editor / webredacteur

Den Haag
HBO
24 - 40 uur
"Schrijf jij graag pakkende en commerciële (web)teksten? Ben je zelfstandig en lees jij je graag in over juridische onderwerpen? Bekijk dan onze vacature!"
<>

Online marketeer

Den Haag
HBO
Voltijd
"Kun jij je helemaal vinden in de wereld van online marketing en communicatie? Wacht jij niet af, maar pak jij zelfstandig door? Lees dan verder!"

Staat jouw vacature er niet tussen, maar ben je ervan overtuigd dat je bij ons in het team past?

Stuur dan een mail naar werken@invorderingsbedrijf.com

We zoeken ondernemende en gedreven mensen die met ons bedrijf mee willen groeien.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!