Home PageOnze vacatures

Invorderingsbedrijf

Onze vacatures

<>

Management Traineeship

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Bekijk onze vacature!"
<>

Jurist incasso en procespraktijk (HBO/WO)

Den Haag
HBO
WO
32 - 40 uur
"Wil jij elke dag het beste uit elke zaak naar boven halen? Vind je het leuk om voor verschillende klanten te werken? De kneepjes van het vak te leren?"
<>

Senior jurist privaatrecht

Den Haag
WO
Voltijd
"Zelfstandig je ding doen, bijdragen leveren aan productontwikkeling. Je bent een voorbeeld voor de legalafdeling en je junioren."
<>

Medior jurist privaatrecht

Den Haag
WO
Voltijd
"Heb jij al eens een bewijsbeslag laten leggen? Of een faillissementsaanvraag voorbereid? Dit zijn maar enkele voorbeelden van jouw gevarieerde werkdag. Kun jij wel wat afwisseling gebruiken?"
<>

Junior jurist privaatrecht

Den Haag
WO
Voltijd
"Vliegende start maken? Tijdens onze traineeship jurist leer je alles over privaatrecht, huurrecht, arbeidsrecht én insolventierecht!"
<>

Marketing coördinator

Den Haag
HBO
Voltijd
"Voel jij je als een spin in het web als het gaat om marketingcampagnes? En bruis je van creativiteit bij de ontwikkeling van nieuwe uitingen? Lees dan verder!"
<>

Projectmanager

Den Haag
HBO
32 - 40 uur
"Projectmanager opgelet: wil jij meebouwen aan een jong innovatief fintechbedrijf met gigantische potentie en veel verantwoordelijkheden? Dan is dit je kans!"
<>

Sales support

Den Haag
MBO
32 - 40 uur
"Sta jij aan de start van je commerciële carrière en zoek je een plek met veel doorgroeimogelijkheden? Dan zoeken wij jou!"
<>

Juridische medewerker

Den Haag
WO
32 - 40 uur
"Ben jij bezig met je rechtenstudie (WO) of ben je net afgestudeerd, en vind je het wel tijd om alle theorie eindelijk in de praktijk te brengen? Lees dan verder!"
<>

Ervaren jurist

Den Haag
WO
Voltijd
"Ben jij onze nieuwe jurist die van actie houdt? Wil jij aan de slag gaan met privaatrecht, huurrecht, arbeidsrecht én insolventierecht? Dan ben jij bij ons op het juiste adres. The sky is the limit."

Staat jouw vacature er niet tussen, maar ben je ervan overtuigd dat je bij ons in het team past?

Stuur dan een mail naar werken@invorderingsbedrijf.com

We zoeken ondernemende en gedreven mensen die met ons bedrijf mee willen groeien.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!