Home PageIncassobureau Zwolle

De meest geavanceerde
incassostrategie in Zwolle

Zoekt u een incassobureau in Zwolle?

Wij ondersteunen als incassobureau Zwolle bedrijven en particulieren bij het incasseren van openstaande vorderingen. Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak bereiken wij het doel wat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen. Bent u het zat om steeds energie te steken in het achternabellen en mailen van uw wanbetaler? Wij doen dit graag voor u, mét resultaat!

Vóór 16:00 uur zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Waarom incassobureau Zwolle inschakelen?

Wat Invorderingsbedrijf Zwolle uniek maakt is dat wij geen standaard incassobureau zijn. Bij ons vindt u namelijk deurwaarders, juristen en advocaten onder één dak. Hierdoor kunnen wij u succesvol ondersteunen in het hele incassoproces: zowel tijdens de buitengerechtelijke als gerechtelijke procedure. Onze specialisten geven iedere vordering de juiste behandeling. Of het nu gaat om een vordering in de stad Zwolle of elders in Nederland, maar ook als het gaat om een internationale vordering helpen wij u graag.

Welke voordelen heeft incasso bij Invorderingsbedrijf voor u?

Allereerst is het voor u natuurlijk fijn om te weten dat er bij Invorderingsbedrijf 95% slagingskans is dat uw openstaande facturen daadwerkelijk volledig worden geïncasseerd (gebaseerd op resultaten Q4 2020). In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij altijd vooraf met u wat de slagingskans is van uw zaak. 

Verder heeft Invorderingsbedrijf als incassopartner de volgende voordelen:

Indien u uw incasso voor 16:00 uur aan ons overdraagt, ondernemen wij dezelfde dag nog actie! Onze ervaring is dat vreemde ogen dwingen: in veel gevallen gaat uw debiteur direct over tot betaling.

Incassobureau Zwolle inschakelen?

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau Zwolle | Incassobureau in Zwolle | Incasso in Zwolle

  Hoe verloopt een incassoprocedure?

  Een incassoprocedure bij ons incassobureau verloopt als volgt:

  Stap 1. Pre-incasso

  Wij starten met pre-incasso. We bellen uw debiteur op en wijzen hem op een vriendelijke manier nog eens op de openstaande factuur.

  Stap 2. minnelijke incasso

  Betaalt uw debiteur niet, dan zetten we de procedure voort in een minnelijk incassotraject: we benaderen uw klant (zonder tussenkomst van de rechter). We versturen uw debiteur vanuit onze naam een sommatie: een laatste schriftelijke herinnering aan uw debiteur om te betalen. Onze ervaring is dat vreemde ogen dwingen: in 85% van de gevallen gaat uw debiteur na een eerste of tweede sommatie direct over tot betaling.

  Stap 3. Gerechtelijke incasso

  Heeft minnelijke incasso niet het gewenste effect gehad, dan zullen wij in overleg met u de procedure voortzetten in gerechtelijke incasso. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u het faillissement aanvragen van uw debiteur of met hulp van de deurwaarder beslag leggen op bankrekeningen, klanten, voertuigen en meer. Is er een spoedeisend belang in uw zaak? Kunt u bijvoorbeeld uw eigen rekeningen niet meer betalen, dan kunnen wij voor u ook een incasso kort geding starten. 

  Voorafgaand aan de gerechtelijke procedure brengen onze juristen de verhaalsmogelijkheden in kaart met een verhaalsonderzoek. Verder doen zij voor u het woord tijdens de zitting in de rechtbank. 

  Incasso uit handen geven?

  Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau via het online aanmeldformulier. Liever eerst even 10 minuten sparren met een incassojurist? Vraag direct gratis incasso advies aan via onderstaand formulier. 

  Voor wie werken wij en waar vindt u ons?

  Invorderingsbedrijf werkt niet alleen voor ondernemers en particulieren binnen Zwolle. We opereren nationaal en internationaal en werken alleen met de beste lokale specialisten. We zijn gevestigd op vier locaties in Nederland: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Groningen.

  Ervaringen van onze klanten met Invorderingsbedrijf

  Bent u benieuwd wat onze klanten vertellen over onze diensten? Hun reviews bekijkt u hieronder! Meer reviews lezen? Al onze reviews leest u op Feedback Company.

  J.W. Meijeringh Hendriks
  J.W. Meijeringh Hendriks
  Zakelijk
  Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!
  Dirk Klerk
  Dirk Klerk
  Designer
  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
  ‘t Pippi Huis
  ‘t Pippi Huis
  Kinderdagverblijf
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.
  Anastasia Lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  Particulier

  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

  Marijn Overtoom
  Marijn Overtoom
  Particulier
  Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!
  Jeppen
  Jeppen
  Groenverzorging Amsterdam
  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
  Dave Timmermans
  Dave Timmermans
  Particulier
  Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!
  Angela De Rot
  Angela De Rot
  Particulier
  Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.
  De Jong
  De Jong
  Italiaans Restaurant
  Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.
  Control BV
  Control BV
  Zakelijk
  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  Montage Team Enschede
  Montage Team Enschede
  Bouwbranche
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  LITES Film Amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Camera & Lighting rental
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Power Plastics B.V.
  Power Plastics B.V.
  Groothandel
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  BKS Service BV
  BKS Service BV
  Techniek
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Microcare International B.V.
  Microcare International B.V.
  Groothandel
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Wester-Beton BV
  Wester-Beton BV
  Groothandel
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  B Mediate Housing
  B Mediate Housing
  Vastgoed
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Mitterhof
  Mitterhof
  Logistiek
  Schnell, kompetent, entschlossen!
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Groothandel
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
  Willems Electrotechniek
  Willems Electrotechniek
  Techniek
  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!

  Gratis juridisch advies

  Wilt u even sparren over uw vordering met een incassospecialist? Bel naar 070 – 762 0330 of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Of dien direct online uw incasso in via ons incasso aanmeldformulier

  Incassobureau Zwolle inschakelen?

  Incasso indienen of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau Zwolle | Incassobureau in Zwolle | Incasso in Zwolle

   FAQ: Veelgestelde vragen incassobureau Zwolle

   Of u nu een particuliere of zakelijke vordering heeft, dat maakt niets uit. Ook maakt het niet uit waar uw debiteur gevestigd is. Of dat nu in Zwolle is of aan de andere kant van de wereld, wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring met zowel particuliere als zakelijke vorderingen in binnen- en buitenland. 

   Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel direct naar 070 – 762 0330 of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

   Bij Invorderingsbedrijf bieden wij u incasso op basis van No Cure No Pay.

   ‘No cure No Pay’ betekent ook wel ‘geen oplossing dan ook geen betaling’. Wanneer u een openstaande factuur heeft, kunt u deze via minnelijke incasso laten incasseren op basis van No Cure No Pay.

   In de praktijk betekent dit als wij niets incasseren, u ons niets betaalt. Geen kosten én geen risico voor u. Incasseren wij wel (in 95% van de gevallen) dan draait uw klant op voor de incassokosten van het incassobureau. Het fijne aan incasso No Cure No Pay is dat u óns niets verschuldigd bent, maar dat uw debiteur de in rekening gebrachte rente en incassokosten aan ons betaalt.

   Naast uw incassopartner zijn wij ook graag uw partner in creditmanagement. Zo helpen wij u met onze innovatieve software niet alleen openstaande facturen te innen, maar ook wanbetaling te voorkomen, want voorkomen is beter dan genezen

   Wij bieden u onder andere software waarmee u gemakkelijk zelf:

   • kredietlimieten kunt monitoren;
   • kredietrapporten kunt aanvragen;
   • DSO-rapportages kunt aanvragen;
   • uw debiteurenbeheer kunt managen;
   • automatisch betalingsherinneringen, aanmaningen kunt versturen;
   • betaallinks kunt versturen, zodat u klanten sneller betalen.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    B Mediate Housing
    B Mediate Housing
    Vastgoed
    Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
    Lees meer
    Control BV
    Control BV
    Zakelijk
    Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
    Lees meer
    King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
    King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
    Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
    Lees meer

    Onze incassojuristen & adviseurs

    linkedin