Print deze pagina


Incassobureau voor particulieren (tip)

Bijstand voor particulieren

Heeft u een flinke borg betaald voor uw woning? Heeft u die borg na het beëindigen van uw huurcontract niet teruggekregen? Heeft u iets verkocht via Marktplaats, maar uw geld nooit ontvangen? Dan is het inschakelen van een incassobureau particulier een verstandige zet.

  • No Cure No Pay incasso – 100% uitkering van de hoofdsom
  • 24/7 online inzage – Gemakkelijk de status van dossiers volgen en nieuwe dossiers uit handen geven
  • Hoogste rendement incassobureau– Incasso door juristen en advocaten
  • Persoonlijke advisering – We adviseren u altijd met uitgebreide informatie
  • Excellente communicatie – Uw eigen contactpersoon

Veel mensen associëren een incassobureau met bedrijven. Niet geheel onterecht, want vooral bedrijven hebben op grote schaal te maken met wanbetalers. Hun facturen worden niet betaald of de betalingsafspraken die zij met hun debiteuren hebben gemaakt, worden niet nagekomen. Maar wat veel mensen zich niet realiseren, is dat ook particulieren te maken kunnen hebben met wanbetalers. Huurt u een woning, dan is het bijvoorbeeld gebruikelijk borg te betalen. Twee of drie keer de maandelijkse huur is niet ongebruikelijk: een flink bedrag. Besluit uw verhuurder na beëindiging van het huurcontract op onterechte gronden (een deel van) uw borg niet terug te betalen? Dan is hij in gebreke. U heeft dan, net als een ‘gewoon’ bedrijf, te maken met een wanbetaler. Een incassobureau particulier inschakelen is in dat geval uw beste kans om uw geld alsnog terug te krijgen.

Snel actie

Een incassoprocedure kan snel opgestart worden. Over het algemeen hebben debiteuren (de schuldenaar, de partij die moet betalen, maar dat niet doet) en crediteuren (u, de schuldeiser) tegenovergestelde belangen: de ene partij wil betaald worden, de andere partij wil dat koste wat kost voorkomen. Herkenbaar? Bedrijven die te maken hebben met een wanbetaler, schakelen vrij snel een incassobureau in. Het ontbreekt ze simpelweg aan tijd en kunde om te verzanden in tijdrovende “welles, nietes” discussies met hun debiteuren. Voor u als particulier is dat natuurlijk niet anders. Gaat u zelf de juridische strijd aan met uw debiteur, dan kost u dat niet alleen heel veel tijd, maar ook heel veel geld. U doet er dan ook goed aan uw zaak uit te besteden aan een incassobureau particulier.

Het Invorderingsbedrijf: ook voor particulieren

Helaas zullen veel incassobureaus niet met u in zee willen gaan. Zij richten zich uitsluitend op bedrijven en zullen uw verzoek tot bijstand afwijzen. Niet helemaal eerlijk vinden we bij het Invorderingsbedrijf. Eenieder die te maken krijgt met wanbetalers, heeft recht op de beste juridische bijstand. Wij, als incassobureau particulier, bieden die bijstand graag. Ons no cure no pay verdienmodel houdt volledig rekening met uw staat als particulier. Slagen we er onverhoopt toch niet in uw geld terug te vorderen, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Welke stappen moet u zetten voor u ons inschakelt?

Stap 1 Stuur uw debiteur een ingebrekestelling
Download hier een gratis voorbeeld aanmaning in pdf

Stap 2 Overleg GRATIS met uw incasso adviseur over de beste strategie

Stap 3 Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

Meer informatie
Voor meer informatie of vrijblijvend advies neemt u contact op met +31-(0)70-762 0330 of via [email protected]

 

 

Bekijk ook: deurwaarder Rotterdam & incassobureau Rotterdam