Home PageIncassobureau met landelijke dekking

Incassobureau met landelijke dekking

Met de landelijke dekking van incassobureau het Invorderingsbedrijf kunt u voor al uw incassozaken terecht bij één incassobureau of incassopartner. Waar uw debiteur zich ook bevindt. Zo hoeft u nooit meer te twijfelen over welk incassobureau u in wilt schakelen.

Onze kantoren

Met ons Incassobureau Amsterdam en Incassobureau Den Haag bieden wij u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Het werkgebied van Invorderingsbedrijf

Vroeger was het noodzakelijk om een lokale deurwaarder of incassant in te schakelen als facturen onbetaald bleven. Incassotrajecten duurden daardoor onnodig lang. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Vanaf nu kunt u terecht bij één incassobureau dat het gehele incassotraject voor u regelt, waar u maar bent, wanneer u maar wilt.

Dat we als landelijk incassobureau onze sporen verdienen, merken we aan het alsmaar groeiende klantenbestand dat kiest voor ons incassobureau. Met ons incassobureau bedienen we klanten uit Groningen en Almere, maar ook Den Helder en zelfs Maastricht. Zo zijn we inmiddels het vaste incassobureau van kleine en veel grote commerciële bedrijven, van non-profit organisaties en zelfs overheden.

Lees hier wat klanten vertellen over ons incassobureau vertellen.

Of u nu bij ons aanklopt voor buitengerechtelijke incasso, voor een gerechtelijke incassoprocedure of een beslagleggingsprocedure, ons incassobureau is u overal even goed van dienst. We gaan verder waar anderen stoppen, hanteren de meest geavanceerde incassostrategie en staan voor een excellente communicatie tijdens het traject, dat we samen met u bewandelen.

In het jaar 2012 zitten we middenin de recessie. Het aantal uitgesproken faillissementen blijft alsmaar toenemen. Wacht daarom niet te lang met een incassobureau inschakelen.

Advies

De juristen en incassospecialisten van het Invorderingsbedrijf hebben een schat aan ervaring en kennis. Geconfronteerd met wanbetaling? Of het verzoek om een factuur anders te naam te stellen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, via telefoonnummer 070 – 762 0330 of stuur ons een e-mail.

Adviesgesprek?

Heeft u vragen over een factuur? Of wilt u even sparren over uw vordering met een gespecialiseerde incassojurist? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op.  Bent u een particulier of een onderneming?
  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen
  No Cure No Pay Incasso

  Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage

  Alstublieft,

  Uw download

  Voorbeeld ingebrekestelling

  Voorbeeld ingebrekestelling

  Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

  Download direct

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op