Print deze pagina

Incassobureau Leiden

Het Invorderingsbedrijf B.V. incasseert ook in uw regio!

Leiden is een stad met veel ondernemers. Ondernemers krijgen ongetwijfeld één of meerdere keren te maken met wanbetalers. In leiden zijn meerdere incassobureaus, maar welke is geschikt? Een incassobureau met jarenlange ervaring en deskundig personeel is geschikt. Het Invorderingsbedrijf heeft jarenlange ervaring en werkt samen met juristen, advocaten en deurwaarders onder één dak.

invorderingsbedrijf

Snelle actie en ontzorging

Met meerdere specialisten onder één dak kan er efficiënt gewerkt worden. Het korte communicatiekanaal zorgt voor een snelle vordering. Wanneer een vordering wordt ingediend bij het Invorderingsbedrijf voor 16:00 wordt de vordering dezelfde dag nog in behandeling genomen. Via de Online Cockpit is te volgen welke acties ondernomen zijn en hoever het proces van de vordering is. Mocht de debiteur vastberaden zijn om niet te betalen of reageert hij niet op meerdere sommaties, dan neemt één van onze juristen contact met u op en wordt er advies gegeven over eventuele vervolgstappen.

De voordelen van het Het Invorderingsbedrijf als incassopartner

  • Vast contactpersoon
  • Online Cockpit: U heeft 24/7 inzicht en controle over de zaak
  • Gratis advies over uw vorderingen en algemene voorwaarden

Heeft u interesse in de diensten van Invorderingsbedrijf B.V. Incassobureau Leiden? Vraag dan kosteloos een gratis incasso advies aan. Dan adviseren wij u kosteloos over de te volgen strategie.

Ons werkgebied voor de regio Leiden