Print deze pagina

“Incassobureau inschakelen op basis van No Cure No Pay (Tip!)

Niets is zo fijn als alsnog betaald krijgen. Het Invorderingsbedrijf werkt voor opdrachtgevers die het er niet bij willen laten zitten. Wij incasseren nationaal en internationaal. Wij weten hoe we uw debiteur snel en op een nette manier alsnog moeten laten betalen.

Wat kost een incassobureau inschakelen?

Doorgaans € 0,- voor u als opdrachtgever. Op grond van de wet moet uw debiteur de incassokosten betalen. Uw vordering verhogen wij met incassokosten. Betaalt uw debiteur naast uw hoofdsom ook onze incassokosten, dan heeft u geen incassokosten aan het incasso. Kunnen wij niets incasseren, dan betaalt u ons geen incassokosten. Incasseren wij een deel, dan lukt het ons meestal ook wel om het restant te incasseren.

De voordelen van Invorderingsbedrijf als Incassopartner?

 • Geen kosten bij geen resultaat
 • Slagingspercentage 93% (2019)
 • 100% van de hoofdsom bij volledig verhaal
 • Uw debiteur betaalt de kosten
 • Incasso door juristen en advocaten

Wanneer het beste een incassobureau inschakelen?

Een incassobureau inschakelen kan zodra uw debiteur te laat is met betalen (bijvoorbeeld de factuurvervaldatum is overschreden). Of als uw debiteur laat weten toch niet te zullen betalen. Dan is het aan te raden niet te lang te wachten met het uit handen geven van uw vordering aan ons incassobureau. Wij incasseren uw vordering deskundig en snel en zijn al bijna 10 jaar een betrouwbaar adres voor veel tevreden opdrachtgevers.

Direct GRATIS advies van een incassojurist

Via dit formulier kunt u direct Gratis Incasso Advies aanvragen.

Invorderingsbedrijf inschakelen

 • No Cure No Pay incasso
 • Incasso in binnen- en buitenland
 • Slagingspercentage 93% (2019)
 • Alsnog snel uw vordering betaald
 • Dezelfde werkdag actie (!)
 • Hoge klanttevredenheid
 • Gespecialiseerd in incasso voor MKB / MKB+ en ZZP

Incassobureau of deurwaarder inschakelen?

Twijfelt u tussen een incassobureau en een deurwaarder inschakelen? Een deurwaarder komt pas in beeld als er beslag gelegd moet worden. Wij willen juist beslaglegging voorkomen: met onze Incasso No Cure No Pay formule incasseren we 93% (2019) in de minnelijke fase. Daarvoor is helemaal geen deurwaarder nodig. Pas als u beslist om een gerechtelijke incasso te starten, schakelen we onze deurwaarders in. Ook hiervoor bent u bij Invorderingsbedrijf aan het juiste adres.

Incassobureau of advocaat inschakelen?

Kiest uw voor een deskundige aanpak door gespecialiseerde incassojuristen (zoals incasso advocaten) en wilt u snel betaald krijgen? Dan bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om in te vorderen. Van een buitengerechtelijk incassotraject op basis van No Cure No Pay en daarna van het dagvaarden van uw debiteur tot het aanvragen van het faillissement. Of misschien is het leggen van conservatoir beslag vooraf een betere optie.

Ons incassobureau heeft landelijke dekking. Met onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Groningen maakt het dus niet uit waar uw debiteur gevestigd is.

Incasso aanmelden

Geef uw vordering vandaag nog uit handen via het Incasso aanmeldformulier

Of eerst een gratis incasso advies van onze specialisten?

Gratis Incasso Advies aanvragen.

Het Invorderingsbedrijf doet het anders

Het Invorderingsbedrijf met vestigingen in Den Haag (hoofdkantoor), Rotterdam, Amsterdam en Groningen doet het anders. Zij combineert het beste van alle aanbieders. Bij ons werken hoogopgeleide incassojuristen die u deskundig adviseren over uw vordering incasseren. Ook werken we landelijk. Dat betekent dat het niet uitmaakt waar u of uw debiteur gevestigd zijn. Opdrachtgevers volgen hun dossier online via hun up-to-date eigen dashboard. In het dashboard ziet u welke bedragen er ontvangen zijn en welke correspondentie gevoerd is. Door een uitgekiende en bewezen aanpak in de buitengerechtelijke fase komen maar relatief weinig zaken tot een gerechtelijke procedure. MKB-bedrijven profiteren hiervan. In plaats van een lange en dure procedure via een advocaat, zorgt het Invorderingsbedrijf juist voor een kort incassoproces. Daarbij mag u rekenen op een eerlijk advies over uw zaak.

Wetens(w)aardigheden over incasso

 • Op internet vindt u verscheidene online marketing bedrijven die vergelijkingswebsites exploiteren, zoals “vergelijk incassobureaus” of “incassobureaus kiezen” of “deurwaarders vergelijken”. Deze websites vergelijken echter niet. Ze sturen uw aanvraag naar vaak 2 of 3 aangesloten bedrijven, die voor uw aanvraag een paar tientjes betalen. U wordt vervolgens stringent opgevolgd door een medewerker of u alstublieft uw dossier overdraagt.
 • Een incassoprocedure bestaat uit een buitengerechtelijke fase (ook wel minnelijke fase genaamd), een gerechtelijke fase en een beslagleggingsfase. In de buitengerechtelijke fase worden de meeste vorderingen geïncasseerd. Daarbij is dan geen rechter nodig.
 • Via onze blog houden we u op de hoogte over het laatste incassonieuws. Ook geven we bruikbare tips voor bepaalde specifieke situaties.

Invorderingsbedrijf nu als uw incassobureau inschakelen

Wilt u gelijk starten met een incassotraject? Klik hier voor het incasso aanmeldformulier. Wilt u liever eerst spreken met een incassospecialist of heeft u vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 070-7620330. U kunt het Invorderingsbedrijf ook een email sturen via deze link Email Het Invorderingsbedrijf.