Print deze pagina

Incassobureau inschakelen

Wacht niet langer op uw geld. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Betaald uw klant die openstaande factuur niet. Wilt u niet langer wachten op uw geld. Het invorderingsbedrijf is dé partner op het gebied van incasso. Wij zorgen dat uw klant alsnog betaald. In dit artikel leest u hoe wij op slimme wijze incasseren.

Incassobureau inschakelen: De top 5 voordelen van Invorderingsbedrijf B.V. 

 1. Incasso op basis van No cure no Pay
 2. Incasso door juristen en advocaten
 3. Incasso in binnen- en buitenland
 4. Gespecialiseerd in incasso voor MKB / MKB+ en ZZP
 5. Binnen 24 uur actie

 NU INCASSEREN 

 

Uw vordering snel betaald

Incasso traject hoe werkt dat

Lever uw vordering vóór 16:00 in. Dan nemen wij dezelfde dag nog contact op met uw klant. 

 NU INCASSEREN

De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van uw klant zijn ontschoten. Krijgen wij na diverse contactpogingen geen reactie vanuit uw klant, dan voeren wij de druk op. Het doel, ervoor zorgen dat u het geld ontvangt waar u recht op heeft !

Wij gaan door waar anderen stoppen. Van bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw klant. Neem vandaag nog contact met ons op!

 

De ervaringen van onze klanten

Wij kunnen natuurlijk vertellen hoe succesvol wij zijn in wat we doen.  Wij laten liever onze klanten voor ons spreken. Zij zijn onze ambassadeurs.

“ Het Invorderingsbedrijf onderscheidt zich wat ons betreft in positieve zin door de bruikbare adviezen en de snelle aanpak. Al mijn juridische vragen worden keurig beantwoord en ik krijg vaak diverse mogelijkheden aangeboden. Overigens ben ik ook te spreken over de communicatie. Het hele digitale dossier met alle verslagen, brieven en afspraken zijn permanent up-to-date en daarmee goed te volgen. Elke dienstverlener zou voor zijn klanten eigenlijk een dergelijk digitaal dossier moeten hebben. Ook voor buitenlandse vorderingen kan ik bij ze terecht. “
Jansen Holding

“ In 2010 hebben we kennis gemaakt met het Invorderingsbedrijf. We zochten een incassobureau dat met behoud van de commerciële relatie van onze klanten op een effectieve en snelle manier onze openstaande posten zou incasseren. Zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject wordt verzorgd en daarbij word ik continu op de hoogte gehouden over de voortgang. Via het Online Dossier volg ik mijn gehele portefeuille aan incasso’s. Ik zou het Invorderingsbedrijf iedereen aanraden. “
Deo Printing

“ Ons bedrijf groeit enorm snel en genereert wekelijks vele duizenden euro’s extra omzet voor onze klanten door middel van beproefde marketingmethodes. Wij zijn een serieuze speler in de marketing. Er wordt samengewerkt Google, Bing, Yahoo, Microsoft en AOL. Het Invorderingsbedrijf heeft ons credit management proces mee opgezet en gestroomlijnd, zodat alle opbrengsten direct kunnen worden geherinvesteerd. Ik ben verbaasd over de snelheid waarmee betalingen alsnog binnenkomen. “ Yealz internetmarketing

 

10 jaar marktleider en meer dan 40.000 BEDRIJVEN GEHOLPEN (MKB, MKB+ en ZZP)

Wij kennen de regels van het spel. Daarom is ons slagingspercentage bijna 100%. In 2019 hadden wij een geïncasseerde omzet van €1.200.000.  Wij weten wat wel werkt en wat niet. Wij bieden de bescherming die uw bedrijf nodig heeft. Geheel op No Cure No Pay basis!

Lever uw vordering vóór 16:00 in. Dan nemen wij dezelfde dag nog contact op met uw klant. 

 NU INCASSEREN

 

FAQ Veelgestelde vragen incassobureau inschakelen

Wat is een incassobureau

Wanneer incassobureau inschakelen

Hoe verloopt het incassotraject bij Invorderingsbedrijf ?

Incassobureau of advocaat inschakelen. De 2 grootste nadelen van een advocaat!

Incassobureau of deurwaarder inschakelen?

Eenmalig incassobureau inschakelen. Kan dat?

Incassobureau inschakelen ZZP. Kan dat?

Incassobureau inschakelen particulier. Kan dat?

Soort incassobureaus. Wat ons anders maakt

Incassobureau inschakelen kosten

Incassobureau no cure no pay. Wat is dat?

Vanaf welk bedrag incassobureau inschakelen?

FAQ Wat is een incassobureau

De vervaldatum van uw factuur is verlopen. U heeft geen betaling van uw klant ontvangen. Hier nemen wij het van u over. Een incassobureau is een onderneming die in opdracht van schuldeisers, vorderingen int. Wij werken op ‘No Cure No Pay basis’. Incasseren wij niks, brengen wij geen kosten bij u in rekening. 

FAQ Wanneer incassobureau inschakelen

Is de vervaldatum van uw factuur verlopen? Dan benaderen wij dírect uw klant. Laat uw openstaande facturen niet te lang liggen! Start met het inschakelen van een incassobureau. U wilt uw zuurverdiende geld ontvangen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan dezelfde dag nog aan de slag.   

FAQ Hoe verloopt het incassotraject bij Invorderingsbedrijf ?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan wij over op het eerste incassotraject. Dit wordt het minnelijke traject genoemd. 

Wij benaderen uw klant eerst mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. 

Kenmerken minnelijke traject

 • Verzenden van aanmanende brieven aan de schuldenaar 
 • Bij geen effect kan er overgegaan worden tot dagvaarding

Krijgen wij na diverse sommaties geen reactie van uw klant, dan voeren wij de druk op. Er kan gekozen worden om een gerechtelijke procedure te starten. 

Kenmerken gerechtelijk incassotraject:

 • Opstellen en uitbrengen van een dagvaarding
 • Er volgen hoorzittingen 
 • De rechter velt een vonnis

Is uw klant een standvastige wanbetaler en wilt alsnog niet betalen, gaat rechtskracht gelden. Wij komen dan in het laatste incassotraject. Ook wel het executietraject genoemd. Dit betekent dat de deurwaarder maatregelen kan treffen in de vorm van beslag. 

Kenmerken executie incassotraject:

 • Er kan beslag worden gelegd op bezittingen van de debiteur, zoals banktegoeden, onroerende zaken en andere goederen. 

 

FAQ Incassobureau of advocaat inschakelen. De 2 grootste nadelen van een advocaat!

 • Met een advocaat bent u duurder uit. Dit komt omdat het uurloon van een advocaat hoger is dan een jurist. 
 • Ontbreken van gespecialiseerde kennis. Hierdoor verliezen veel advocaten rechtszaken tegen juristen van Invorderingsbedrijf.

Tip! Ons slagingspercentage is bijna 100% dankzij eigen juristen en advocaten mét vakkennis.

FAQ Incassobureau of deurwaarder inschakelen?

Een gerechtsdeurwaarder (oftewel deurwaarder) is een openbaar ambtenaar. De gerechtsdeurwaarder verricht ambtelijke werkzaamheden. Zijn taken:

 • -Oproepen van personen voor de rechter te verschijnen. 
 • -Voeren vonnissen uit die de rechter heeft uitgesproken. 
 • -Beslagen leggen op eigendommen van uw klant.  

Belangrijk! Een deurwaarder kan pas beslag leggen nádat er een vonnis door de rechter is uitgesproken! Een incassobureau komt eerder in actie dan een deurwaarder. Wij sommeren uw klant intensief en effectief. Dit is vaak al voldoende om uw geld te vorderen. Het hoeft dan niet tot een rechtszaak te komen.  

 NU INCASSEREN

F.A.Q. Eenmalig incassobureau inschakelen. Kan dat?

Jazeker! Wij leveren zowel eenmalige als constante incassoservice. Naast incasso service bieden wij naast incassodiensten debiteurensoftware aan. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hier verder.

F.A.Q. Incassobureau inschakelen ZZP. Kan dat?

Jazeker! Wij werken met zowel het MKB, MKB+ en ZZP’ers. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij kunnen vandaag nog voor u aan de slag.  

F.A.Q. Incassobureau inschakelen particulier. Kan dat?

Wilt u geen zakelijke vordering indienen, maar een incassobureau inschakelen als particulier? Bij Invorderingsbedrijf B.V. kan dat. Wij behandelen zaken voor particulieren met vorderingen ook onder €1.000. Wilt u weten wat wij voor uw zaak kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons. 

FAQ: Soort incassobureaus. Wat ons anders maakt

Een regulier incassobureau is vaak de tussenpersoon van uw zaak. Deze incassobureaus zijn vaak kleine ondernemingen en hebben geen juristen of advocaten in dienst. Hierdoor kan er niet een constante service geboden worden. Ook zijn de internationale mogelijkheden beperkt. 

Invorderingsbedrijf is geen regulier incassobureau. Wij hebben eigen juristen, advocaten en deurwaarders in dienst. Al 10 jaar zijn wij marktleider op het gebied van incasso. Met een no-nonsense aanpak hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd. 

Onze opdrachtgevers profiteren van:

– No cure no Pay incasso
– Incasso door juristen en advocaten
– Incasso in binnen- en buitenland
– Gespecialiseerd in incasso voor MKB / MKB+ en ZZP
– Binnen 24 uur actie

 NU INCASSEREN

FAQ: Incassobureau inschakelen kosten

De incassobureau kosten worden berekend op No Cure No Pay basis. Deze formule staat voor snelheid, kwaliteit en resultaat.  Lees hier meer over onze No Cure No Pay formule.

FAQ: Incassobureau no cure no pay. Wat is dat?

Het is al vervelend genoeg dat uw facturen niet betaald worden. Daarom werken wij op No Cure No Pay basis. In het zeldzame geval dat wij uw vordering niet kunnen innen, betaald u ons niets. Onze No Cure No Pay voordelen:

 • -Uw klant betaald de kosten
 • -Snelheid en resultaat
 • -Jurist als contactpersoon
 • -24/7 inzage in uw dossiers

Lees hier meer over onze No Cure No Pay formule. 

FAQ: Vanaf welk bedrag incassobureau inschakelen?

Incasso advies is bij Invorderingsbedrijf B.V. is altijd gratis! Vorderingen voor zakelijke klanten ook. Voor particulieren klanten nemen wij ook vorderingen onder €1.000 in behandeling. 

 NU INCASSEREN

Het Invorderingsbedrijf is uw partner voor alle incassozaken. Wilt u liever eerst advies over uw zaak? Bel ons op telefoonnummer +31-(0)70-762 0330 of vul onderstaand formulier in.

Ook voor een deurwaarder Den Haag, deurwaarder Amsterdam en deurwaarder Rotterdam bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres.