Print deze pagina

Incassobureau Den Bosch

Wanbetalers zijn erg vervelend en kunnen soms hardnekkig zijn. Een debiteur kan financiële problemen hebben en daardoor niet betalen. Het gebeurt soms ook dat de debiteur het niet eens is met de betaling en daarom weigert te betalen. Een geschikt incassobureau vinden in Den Bosch is niet gemakkelijk, er zijn immers veel incassobureaus. Het Invorderingsbedrijf doet ook incasso’s voor bedrijven en particulieren. Door jarenlange ervaring en meerdere specialisten onder één dak is er een succesformule te stand gekomen die zichzelf heeft bewezen. Juristen, advocaten en deurwaarders die binnen één bedrijf samenwerken is niet de standaard bij een incassobureau. Dit levert voor de klant het gemak op dat de vordering snel wordt geïncasseerd zonder veel communicatie tussen de juristen,advocaten of deurwaarders.

Geen zorgen meer

Het Invorderingsbedrijf neemt uw vordering over en u hoeft er zelf niet meer naar om te kijken. U heeft wel de mogelijkheid om via de Online Cockpit mee te kijken naar de acties die wij ondernemen richting uw debiteur. Wanneer u voor 16:00 een vordering bij ons indient, nemen wij de vordering dezelfde dag nog in behandeling.

Mocht het zo zijn dat uw debiteur na meerdere sommaties niet betaald, dan zullen wij contact met u opnemen en wordt u geadviseerd door één van onze juristen.

Onze kantoren

Met ons Incassobureau Amsterdam en Incassobureau Den Haag bieden wij u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Wilt u advies van ons incassobureau over een vordering. Vraag hier gratis incasso advies of bel 070-7620330. Wij staan u graag te woord.