Home PageIncassobureau Almere

Betrouwbaar incassobureau Almere

Bent u opzoek naar een incassobureau in Almere? Draag uw vordering over aan Invorderingsbedrijf en wij gaan direct achter uw geld aan. 

Daarbij hebben we de beschikking over onze eigen juristen en werken we samen met de beste advocaten. Weigert uw debiteur uit zichzelf te betalen? Dan staan onze deurwaarders in Almere klaar om beslag te leggen bij uw wanbetaler. Zo weten we 95% van alle vorderingen te incasseren. En dat op basis van no cure, no pay!

Dien uw zaak vóór 16:00 uur in en we gaan vandaag nog voor u aan de slag.

Heeft u vragen over incassobureau: Almere?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één dag contact met u op.  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Ervaringen van onze klanten

  Bij Invorderingsbedrijf weten we 95% procent van alle aan ons overgedragen vorderingen te innen. Niet voor niets beoordelen klanten ons gemiddeld met een 9,5. En daar zijn we best trots op!

  Dirk klerk
  Dirk Klerk
  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.
  ‘t pippi huis
  ‘t Pippi Huis
  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
  Anastasia lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn't expect anything. And yesterday I received a call with happy news - the seller returned my money through the service. Only a few weeks had...
  Jeppen
  Jeppen
  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!
  Control bv
  Control BV
  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
  King ping bedrijfsimperialen b. V.
  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
  Montage team enschede
  Montage Team Enschede
  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
  Lites film amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
  Power plastics b. V.
  Power Plastics B.V.
  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
  Bks service bv
  BKS Service BV
  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
  Microcare international b. V.
  Microcare International B.V.
  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
  Wester-beton bv
  Wester-Beton BV
  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
  Mitterhof
  Mitterhof
  Schnell, kompetent, entschlossen!
  Kampschreur bv projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
  Willems electrotechniek
  Willems Electrotechniek
  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...

  Een zorgvuldig uitgekiende incassostrategie

  Incasso Almere? Als u uw vordering aan ons overdraagt, zorgen onze incassospecialisten dat uw geld zo snel mogelijk betaald wordt. Ze sturen uw debiteur een laatste herinnering, proberen telefonisch en via sms contact op te nemen en voeren de druk geleidelijk aan op. 

  We stappen niet meteen over op gerechtelijke procedures en beslaglegging, maar geven uw debiteur de kans om alsnog netjes te betalen. Daarbij versturen we de correspondentie uit onze naam. Op die manier wordt de klantrelatie zo min mogelijk verstoord.

  Betaalt uw debiteur daarna nog steeds niet? Dan deinzen we er niet voor terug hem voor de rechter te slepen. Onze deurwaarders kunnen uiteindelijk beslag leggen bij uw wanbetaler. Zo krijgt u linksom of rechtsom altijd uw geld!

  De voordelen van Invorderingsbedrijf

  Invorderingsbedrijf is een full-service incassobureau. We beschikken over eigen juristen en incassospecialisten en werken nauw samen met de beste advocaten en gerechtsdeurwaarders in Almere. Daardoor zijn wij in staat om een stapje verder te gaan dan de meeste incassobureaus in Almere. We verzorgen uw incassoprocedure van begin tot eind: van de aanmaning, tot de rechtszaak en beslaglegging. 

  Daarbij werken we in de minnelijke fase op basis van no cure, no pay. Ook als zich de uitzonderlijke situatie voordoet dat wij uw vordering niet weten te incasseren, brengen wij u geen kosten in rekening. U loopt dus geen enkel risico.

  Waarom een incassobureau inschakelen?

  Door een incassobureau in te schakelen laat u zien dat u niet met zich laat sollen. Onze incassospecialisten sturen een laatste aanmaning en leggen duidelijk uit wat de consequenties zijn als uw debiteur niet tot betaling overgaat, namelijk een dreigende rechtszaak en uiteindelijk beslaglegging. De kosten die daarbij komen kijken, moeten door uw debiteur betaald worden. 

  In 85 procent van de gevallen weten we uw vordering te innen, zonder dat er een rechter aan te pas komt. 

  Blijft betaling alsnog achterwege dan beschikken we over een team van juristen en kunnen we een beroep doen op ervaren incasso advocaten om een gerechtelijke procedure aan te spannen. Zo weten we zelfs de meest hardnekkige wanbetalers toch te laten betalen!

  Incassobureau inschakelen almere

  No cure, no pay incassobureau Almere

  Bang dat het inschakelen van een incassobureau u als schuldeiser veel geld gaat kosten? Dat is nergens voor nodig. We werken in de buitengerechtelijke fase namelijk op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat we u als schuldeiser geen kosten in rekening brengen, ook niet als het niet lukt om uw vordering te innen. 

  Lukt het ons wel om uw geld te incasseren, dan ontvangt u 100 procent van de hoofdsom. U loopt dus geen enkel risico en schiet er niets bij in. 

  Is er wel een gerechtelijke incasso nodig om uw factuur te innen? Dan zijn de kosten voor juridische bijstand, de griffierechten en deurwaarderskosten in principe voor uw wanbetaler.

  Minnelijke incasso door incassobureau Almere

  Heeft u een openstaand factuur? Dan gaan wij er graag voor u achteraan. De eerste benadering is daarbij altijd mild. Het kan immers zo zijn dat de rekening aan de aandacht van uw debiteur is ontsnapt.

  We sturen uw debiteur een herinnering en proberen telefonisch, per e-mail en per sms contact op te nemen. Hoe langer betaling uitblijft, hoe verder we de druk opvoeren. Uiteindelijk lukt het ons in 85 procent van de gevallen om uw vordering zonder tussenkomst van de rechter te innen. 

  Tip: heeft u te maken met een laat betalende klant? Maak gebruik van onze laatste sommatie service. Hierbij bieden wij uw debiteur een laatste kans om de factuur te betalen zonder bijkomende kosten.

  Een gerechtelijke procedure aanspannen tegen uw wanbetaler?

  Weigert uw debiteur ook na meerdere sommaties te betalen? Dan zit er niets anders op dan een krachtiger drukmiddel te gebruiken: we dagvaarden uw wanbetaler. Dat betekent dat uw debiteur wordt opgeroepen voor de rechter te verschijnen. Veel wanbetalers kiezen er vervolgens voor de openstaande schuld direct te voldoen. In dat geval kunnen we de juridische procedure stopzetten.

  Laat uw wanbetaler het wel aankomen op een rechtszaak, dan worden uw belangen behartigd door ons ervaren team van incassojuristen. Zij zullen de rechter uitleggen waarom u recht heeft op uw geld en met bewijsstukken komen. 

  Als de rechter u in het gelijk stelt, dan zijn de kosten voor de juridische procedure voor uw wanbetaler.

  Incassobureau almere vacature - invorderingsbedrijf

  Beslaglegging door incassobureau Almere

  Bent u bang dat uw debiteur in aanloop naar een gerechtelijke procedure geld of goederen zal verduisteren? Dan kunnen we een advocaat inschakelen om conservatoir beslag te laten leggen bij uw debiteur in Almere. Op dat moment worden de rekeningen bevroren en goederen veilig gesteld. Op die manier voeren we de druk op uw wanbetaler verder op.

  Heeft de rechter u in het gelijk gesteld, maar komt uw debiteur nog steeds niet over de brug met het verschuldigde bedrag? Onze deurwaarders in Almere helpen u graag het vonnis van de rechter te executeren door beslag te leggen bij uw schuldenaar. Met een vonnis van de rechter kunnen de deurwaarders bijvoorbeeld beslag leggen op inkomen, auto’s of inboedel. In beslag genomen spullen kunnen zij vervolgens openbaar verkopen. Uit de opbrengst hiervan wordt u uitbetaald.

  Voor uw incasso Almere werken wij in heel Nederland samen met de beste gerechtsdeurwaarders.

  Faillissementsaanvraag door incassobureau Almere

  Een faillissementsaanvraag is een ultiem pressiemiddel om uw rekening alsnog betaald te krijgen. Niemand wil immers failliet gaan en een faillissement heeft enorme consequenties voor uw debiteur. Negen van de tien wanbetalers zullen de rekening direct betalen als hun faillissement wordt aangevraagd. 

  Meer weten? Onze incassojuristen helpen u graag verder en kunnen u uitleggen of een faillissementsaanvraag van uw debiteur mogelijk is.

  Direct incassobureau Almere inschakelen?

  Heeft u openstaande rekeningen die maar niet betaald worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht niet tot uw debiteur met noorderzon is verdwenen of er niets meer te halen valt, maar maak direct gebruik van onze zorgvuldige incassostrategie.

  Direct een incassobureau inschakelen?

  Wacht niet langer op uw geld en schakel een deurwaarder in. Vul uw gegevens in wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   FAQ: Veelgestelde vragen over incassobureau Almere?

   Als een zakelijke klant te laat is met betalen kunt u direct een incassobureau inschakelen, tenzij anders staat vermeld in de algemene voorwaarden. Vanaf het moment dat de betalingstermijn is verstreken, mogen er incassokosten en wettelijke rente worden berekend aan uw zakelijke debiteur.

   Bij een particuliere klant ligt dit iets anders. Voordat het incassobureau incassokosten in rekening mag brengen, moet u eerst een laatste aanmaning (de zogenoemde 14-dagenbrief) versturen. Hierin moet u vermelden dat de klant nog 14 dagen de tijd heeft om te betalen. Ook dient u duidelijk aan te geven hoe hoog de incassokosten zijn als de rekening niet op tijd betaald wordt. 

   Als u een vordering aan ons overdraagt en er nog geen laatste aanmaning is verstuurd, zullen wij dit voor u doen.

   Heeft u een partner die de alimentatie niet betaalt? Ook dan kunt u een incassobureau inschakelen. Betaalt uw ex na een sommatie nog steeds niet? Dan kan een deurwaarder beslag leggen op het inkomen van de alimentatieplichtige. De rechter heeft immers al bepaald dat uw ex-partner alimentatie moet betalen.

   No cure, no pay incasso betekent dat u niet hoeft te betalen, ook niet als het incassobureau uw geld niet weet te incasseren. Doorgaans geldt no cure, no pay alleen voor de buitengerechtelijke fase. Dit is het traject voordat er een gerechtelijke procedure wordt aangespannen. Invorderingsbedrijf werkt in de minnelijke fase op basis van no cure, no pay.

   Het grote verschil tussen een incassobureau en een deurwaarder is dat een deurwaarder een wettelijke status en daarbij behorende bevoegdheden heeft. Zo is een deurwaarder de enige die beslag mag leggen. 

   Een standaard incassobureau heeft geen wettelijke status en mag bijvoorbeeld geen beslag leggen. Hierdoor kan een incassobureau eigenlijk alleen buitengerechtelijke incasso uitvoeren. Voor het dagvaarden van een wanbetaler, het betekenen van een vonnis of beslaglegging, is namelijk altijd een deurwaarder nodig.

   Invorderingsbedrijf werkt als full-service incassobureau samen met de beste deurwaarders. Hierdoor kunnen wij het gehele incassotraject, van de minnelijke fase tot de gerechtelijke procedure voor u uitvoeren. Ook als u beslag wilt leggen bij uw wanbetaler staan wij dus voor u klaar.

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct
   Wester-beton bv
   Wester-Beton BV
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Vrijblijvend advies

   Invorderingsbedrijf heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het incasseren van openstaande facturen. Wilt u overleggen over uw kwestie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 268 9933 of klik op de onderstaande button!