De meest geavanceerde incassostrategie

“Wij gaan verder waar anderen stoppen”

Wordt uw vordering niet betaald? De gespecialiseerde incassojuristen van het Invorderingsbedrijf innen in maar liefst 92% van de gevallen de volledige vordering. Daarnaast profiteert u van:

  • No Cure No Pay Incasso
  • Een ervaren incasso jurist als zaakbehandelaar
  • Direct actie

Wilt u graag eerst spreken met een jurist over uw vordering? Vraag dan een gratis incassoadvies aan. Een van onze juristen neemt dan contact op en adviseert u kosteloos.

“De meest geavanceerde incassostrategie”

De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontsnapt. De klantrelatie mag in dat geval natuurlijk niet verslechteren.

Door onze jarenlange incasso-ervaring weten we wat wel en niet werkt. Soms bereiken met een intensief traject meer, soms moeten we wat meer meeveren met een debiteur. Dit alles maar één doel: er voor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft!

“Invorderingsbedrijf gaat verder”

Geeft uw debiteur na ons minnelijk incassotraject nog steeds geen thuis? Dan is het tijd voor serieuze maatregelen.

Invorderingbedrijf biedt alles op gebied van incasseren onder één dak. Tijdens een adviesgesprek met uw incassospecialist bespreekt u de zaak. Zo kunnen we de debiteur dagvaarden of zelfs zijn faillissement aanvragen. U bepaalt natuurlijk zelf of u dit wilt. Wij informeren u over de mogelijkheden.


Ben ik verplicht mijn debiteur een herinnering te sturen alvorens ik een vordering ter incasso overdraag?
Doet u zaken met een bedrijf dan is het versturen van een herinnering niet verplicht. Sinds 16 maart 2013 zijn betalingstermijnen wettelijk vastgelegd. Na het verstrijken van de betalingstermijn (de vervaldatum van de factuur) kunt u de vordering ter incasso overdragen.

Wat is een minnelijk incassotraject?
Het Invorderingsbedrijf staat bekend om haar uitgekiend minnelijk incassotraject. Dit is het traject waarbij uw vordering wordt geïncasseerd zonder tussenkomst van de rechter. Uw debiteur wordt intensief en via verschillende kanalen aangemaand. Dit leidt in de meeste gevallen snel tot betaling of een betalingsregeling.

Wat is gerechtelijke incasso?
Gerechtelijke incasso is het incasseren van vorderingen door het toepassen van rechtsmiddelen. Zo kunt u de debiteur voor de rechter dagen, het faillissement aanvragen of conservatoir beslag leggen op bezittingen van de debiteur.

Kan ik voor het gerechtelijke incassotraject bij het invorderingsbedrijf terecht?
U kunt bij het Invorderingsbedrijf voor elk onderdeel van het incassotraject terecht. Ook voor het gerechtelijke incassotraject.

Hoe houdt het Invorderingsbedrijf mij op de hoogte van mijn dossier?
Tijdens het minnelijke traject volgt u elke actie die wordt ondernomen in uw Online Cockpit. Ook ziet u hier de betalingen die binnenkomen terug en de correspondentie met uw debiteur. U plaatst gemakkelijk opmerkingen en communiceert snel en efficiënt met uw zaakbehandelaar. Indien nodig neemt uw zaakbehandelaar contact met u op.

Draag uw zaak over Vraag een gratis incasso advies
Een selectie
van onze klanten