Home PageCredit Control Module

Invorderingsbedrijf

Credit Control Module

Onze uitgekiemde workflows zorgen voor automatische betaling van uw factuur.

Credit Control Module
Credit Control Module

Automatiseren van credit management proces met de Credit Control Module

Handmatig uw betalingsherinneringen en aanmaningen versturen is tijdrovend werk. Daarnaast moet u als ondernemer ook vaak meerdere betalingsafspraken tegelijkertijd bijhouden. Hoe meer klanten, hoe meer tijd u kwijt bent. Tijd die u veel beter in andere, leukere zaken kunt besteden.

Met de Credit Control Module kan u het verzenden van betalingsherinneringen, aanmaningen, sommaties, en nog véél meer compleet automatiseren. Ook het managen van betalingsafspraken managet u met één druk op de knop. Start direct met het automatiseren van uw processen.

Zet uw beleid om in een geautomatiseerd bedrijfsproces en houdt risico’s onder controle. Hebben bepaalde klanten van u een unieke aanpak nodig. Geen probleem! Met de credit control module kunnen processen aangepast worden aan specifieke klanten. Hierdoor kunt u voor bepaalde klanten een op maat gemaakte workflow bouwen. Meet de effectiviteit van uw beleid en schroef waar nodig eenvoudig bij.

Voordelen Credit Control Module

Vraag uw gratis demo aan!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Download

  Hoe werkt de Credit Control Module?

  Infographic | Credit Control Module

  Onze creditmangement specialisten

  In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van creditmanagement. Met ons innovatieve ‘Riskprotector’ platform en zijn modules, waaronder de Credit Control module, bieden wij u als bedrijf de bescherming die u nodig heeft. 

  Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van Credit Management en Order to Cash oplossingen, of heeft u vragen over de Credit Control module? Onze specialisten staan u direct te woord. 

  Bas Toet

  Creditmanagement
  specialist

  Nick Geluk

  Creditmanagement
  specialist

  Jim Molenkamp

  Creditmanagement
  specialist

  Meer weten over de Credit Control module?

  Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Download

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Patrick Vijverberg
    Patrick Vijverberg
    Zakelijk
    Zeer tevreden over de Credit Control Module. Al mijn betalingsherinneringen heb ik inmiddels geautomatiseerd en aangepast op mijn klanten. Bespaart mij veel tijd en ik hoef minder lang te wachten op mijn geld.
    Lees meer