Home PageBetalenHulp-en-informatieMachtiging van een derde

Machtiging van een derde

Wilt u dat iemand anders uw zaken met Invorderingsbedrijf regelt? Of wilt u zelf voor iemand anders zaken met ons regelen? Dat kan eenvoudig met ons machtigingsformulier. Hiermee geeft u een ander de toestemming om namens u te handelen.

Machtigingsformulier

Bij Invorderingsbedrijf kunt u iemand anders machtigen die voor u kan optreden via ons machtigingsformulier. Dit kan handig zijn als u door omstandigheden niet in staat bent uzelf te vertegenwoordigen, of als er specifieke kennis nodig is voor bepaalde handelingen, zoals het indienen van een bezwaar of het bijwonen van een rechtszitting.

Waarom een machtiging?

Er zijn verschillende situaties waarin het praktisch is om een ander te machtigen:

  • u bent tijdelijk niet in staat uw eigen zaken te regelen;
  • u heeft specifieke kennis of expertise nodig;
  • u wilt dat een vriend, familielid of professional, zoals jurist of advocaat, u vertegenwoordigt bij juridische of financiële aangelegenheden.

Hoe werkt het?

Download ons machtigingsformulier. Vul het in, inclusief geschreven ondertekening. Geef duidelijk aan wie u wilt machtigen.

Scan het formulier in en upload het via de knop hieronder voor een snelle afhandeling. U kunt het formulier ook per post opsturen naar Koninginnegracht 14c, 2514 AA Den Haag. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons.

Upload machtigingsformulier

    Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op