Print deze pagina

Incassobureau Amersfoort

Het Invorderingsbedrijf B.V. incasseert ook in uw regio!

Ondernemers in Amersfoort hebben ook last van wanbetalers. U kunt er voor kiezen uw vorderingen te laten incasseren door een advocaat of deurwaarder. Maar waar kiest u nu het beste voor? Het Invorderingsbedrijf biedt alles onder een dak. Het Invorderingsbedrijf maakt naast een efficiënte incassoafdeling gebruik van interne juristen, deurwaarders en advocaten. Dit zorgt ervoor dat het incassotraject daadkrachtiger uitpakt dan een standaard incassotraject. Er zijn geen onnodige tussenschakels of onnodige contactmomenten. Het Invorderingsbedrijf staat voor zekerheid, professionaliteit en accuraat handelen.

invorderingsbedrijf

Direct actie

Een vordering die voor 16:00 wordt ingediend nemen wij dezelfde dag nog in behandeling. Vanaf het moment dat u de vordering overdraagt hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Via ons Online Cockpit kunt u meekijken welke acties wij ondernemen. De acties worden uitgevoerd met zo min mogelijk druk op uw debiteur.

Betaald uw debiteur nog steeds niet? Dan voert Invorderingsbedrijf de druk op door steeds intensievere contactmomenten.

De voordelen van ons Incassobureau Amersfoort No Cure No Pay

  • U eigen jurist of advocaat als contactpersoon: Stel gratis uw juridische vragen
  • 16 contactmomementen in 3 weken: 92% slagingspercentage
  • 24u 7/7 Online inzage: U houdt de controle (in uw Online Cockpit)

Bent u nog niet overtuigd van de kracht van Incassobureau Amersfoort? Vraag dan kosteloos een gratis incasso advies aan. Dan adviseren wij u kosteloos over de te volgen strategie.

Ons werkgebied voor de regio Amersfoort