Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Deurwaarder Rotterdam

Rotterdam deurwaarderWat doet u wanneer u te maken heeft met een persoon of bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt? In veel gevallen is het mogelijk om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer een factuur niet betaald wordt. Met het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder geeft u een duidelijk signaal. U neemt geen genoegen met de situatie.

Wanneer een factuur niet betaald wordt reageert een debiteur vaak niet. De telefoon wordt niet opgenomen, aangetekende brieven worden niet opgehaald, e-mails worden niet beantwoord.

Deurwaarder inschakelen

In dit geval kunt u beslissen om Invorderingbedrijf in te schakelen. Er kan een incassotraject worden opgestart. Reageert de debiteur nog steeds niet? Dan kan de gerechtsdeurwaarder de debiteur dagvaarden een zo een procedure bij de rechtbank Rotterdam starten.

Doordat de deurwaarder Rotterdam fysiek langsgaat bij uw debiteur betaalt men vaak meteen. En dat is nu precies het doel. Men wil namelijk niet dat de deurwaarder tijdens de procedure beslag legt op goederen of bankrekeningen.

Het inzetten van Het Invorderingbedrijf heeft dus veel voordelen:

• U zorgt ervoor dat de debiteur u serieus neemt
• Het zorgt voor rechtszekerheid – deurwaarder handelingen zijn namelijk officiële handelingen
• Een deurwaarder treedt persoonlijk in contact met uw debiteur

Vaak wordt er dan ook direct betaald na het inschakelen van de gerechtsdeurwaarder.

Indien nodig beslag leggen

U heeft een vonnis of uitspraak van de rechtbank en de debiteur betaalt niet?

In dat geval kan de deurwaarder uit Rotterdam voor u beslag leggen bij de debiteur. Dit kan op banktegoeden, salaris, uitkering of goederen etc. Hierdoor wordt het voor een debiteur wel erg lastig om niet te betalen. Vaak komt het geld dan ook snel na het leggen van een beslag vrij.

Wilt u meer informatie over het inschakelen van een deurwaarder? Neemt u dan contact op via 070-7620330 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl.