Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Debiteurenbeheer

Meer tevreden klanten, die sneller betalen en daarbij op uw eigen kosten besparen

Debiteurenbeheer is noodzakelijk. Helaas worden facturen vaak niet vanzelf betaald. Facturen vallen tussen wal en schip. Bedrijven geven geen prioriteiten aan betalingen enzovoort. Debiteurenbeheer is een tijdrovend werk. Het moet namelijk nauwkeurig gebeuren. Ook is er vaak sprake van langdurige klantrelaties die niet onnodig onder druk gezet moeten worden.

Vaak is er te weinig aandacht voor debiteurenbeheer. Hierdoor lopen betalingstermijnen op met alle risico’s van dien. Invorderingsbedrijf B.V. heeft jarenlange ervaring met het innen van openstaande facturen door middel van Debiteurenbeheer.

Onze werkwijze

In overleg met u structureren onze specialisten uw debiteurenbeheer. Samen met delen wij uw debiteuren in risicogroepen in. Voor elke risico groep stellen we in overleg met u een beleid vast. Conform het beleid worden uw debiteuren namens uw bedrijf door onze professionals benadert. U heeft volledige inzake in de stand van zaken en de acties via uw persoonlijke portaal.

Het resultaat?

Binnen 2 maanden worden uw facturen sneller betaald. Ook is uw debiteurenadministratie 100% onder controle. Dit is niet alles. Door een consistent beleid maakt uw bedrijf een erg professionele indruk. De klanttevredenheid en het aanzien van uw bedrijf verbetert tevens merkbaar.

Wilt u meer tevreden klanten, die sneller betalen en daarbij op uw eigen kosten besparen?

Neem dan contact op via onderstaand formulier.