Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Incasso No Cure No Pay

Incasso No Cure No Pay houdt in dat u geen honorarium voor de behandelende advocaten en juristen verschuldigd bent als uw debiteur in de buitengerechtelijke fase niet betaalt. Het risico dat wij dus toch voor u aan het werk zijn, en daarvoor niet betaalt krijgen, ligt bij ons.

In geval van incasso betaalt uw debiteur over het algemeen onze kosten. We zijn namelijk van mening dat de kosten voor incasso voor rekening van uw debiteur moet komen – hij is immers in verzuim – en niet voor u.

Incasso No Cure No Pay – Incasseren zonder risico

U wilt vooraf weten waar u aan begint en wat het u kost. Daarom werken we niet met kleine lettertjes, maar hanteren we heldere incassotarieven. In 92% van de gevallen sluiten we een dossier al in de buitengerechtelijke incassofase incassoprocedure af en is de vordering snel voldaan. U bent dus verzekerd van resultaat, waarbij we de gemaakte kosten hebben kunnen verhalen op uw debiteur. Wacht dus niet langer en draag uw vordering over.

No Cure No Pay incasso werkt twee kanten op aan beide zijde

Een klant die niet betaalt, is al vervelend genoeg. Nog vervelender is als u in deze niet betalende klant moet investeren met tijd en geld. Dit is exact de reden om incasso op basis van No Cure No Pay aan te bieden.Uw vordering overdragen

De voordelen van het Invorderingsbedrijf

Alle vorderingen worden dezelfde dag nog in behandeling genomen op basis van incasso No Cure No Pay. Zo verliezen we dus geen tijd. Uw eigen contactpersoon, vaak een jurist, is beschikbaar om uw vragen direct te beantwoorden. Ook krijgt u uw eigen account in onze Online Cockpit, zodat u zelf controle kunt houden. U heeft 24/7 online inzage in de dossiers, zodat u altijd op de hoogte bent van alle ins en outs van uw zaken. Gelden worden veilig ontvangen via onze Stichting Derdengelden Invorderingsbedrijf, die de voor u ontvangen bedragen direct aan u doorstort.

Wilt u meer weten over incasso No Cure No Pay? Wij geven u graag een gratis incasso advies en kunnen u meer informatie geven over uw vorderingen op basis van incasso no cure no pay. Het Invorderingsbedrijf is uw partner voor alle incassozaken. Vragen? Bel ons op +31-(0)70-762 0330.

Ook voor een deurwaarder Den Haagdeurwaarder Amsterdam en deurwaarder Rotterdam bent u bij het Invorderingsbedrijf aan het juiste adres.