Home PageIncasso No Cure No Pay

Invorderingsbedrijf

Incasso No Cure No Pay

Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op een No Cure No Pay incassobureau. Doordat ons incassobureau enkel werkt met de allerbeste juristen en incasso advocaten hebben we alle middelen in huis om uw debiteur onder maximale druk te zetten. Het resultaat: uw geld in úw portemonnee waar het hoort.

No cure no pay incasso
No cure no pay incasso
Vóór 16:00 uur zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Debiteur betaalt niet? Wij gaan verder waar anderen stoppen

De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een gerechtelijke procedure, zoals een incasso kort geding tot het faillissement aanvragen van uw debiteur of het leggen van conservatoir beslag. Ons incassobureau helpt u graag!

Voordelen No Cure No Pay incassobureau inschakelen

Gratis adviesgesprek?

Uw zaak overdragen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen

  Hoe werkt No Cure No Pay incasso?

  Hoe een incassotraject in zijn werk gaat, is als volgt:

  Stap 1.

  De betaling van uw zakelijke of particuliere klant blijft uit. 

  Stap 2.

  U draagt uw vordering aan ons over waarna wij direct starten met het dossier. Voor 16:00 uur ingediend, is dezelfde dag nog actie.

  Stap 3.

  Wij vullen uw dossier verder aan en stellen uw debiteur onmiddellijk in gebreke. Blijft betaling uit, dan sommeren wij schriftelijk en nemen we telefonisch contact op om hem/haar tot betaling te bewegen. 

  Stap 4.

  U kijkt tegelijkertijd over onze schouders mee, vanuit onze eigen exclusieve online cockpit: onze geavanceerde online portaal waarin u 24/7 de actuele status van uw zaken op de voet volgt.

  Stap 5.

  Wij hebben zestien contactmomenten met uw klant: telefonisch, per mail, via sms en brieven.

  Stap 6.

  Er volgen drie uitkomsten:
  1. Uw factuur betaald
  2. Er is een betalingsregeling afgesproken
  3. Het incassotraject wordt voortgezet in een gerechtelijke procedure

  Alstublieft,

  Uw download

  Voorbeeld ingebrekestelling

  Voorbeeld ingebrekestelling

  Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

  Download direct

  Direct uw No cure No Pay incasso indienen?

  Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vordering uit handen aan ons incassobureau. Lees wat klanten vertellen over onze service. Upload uw zaak online en wij nemen direct contact met u op.

  Vóór 16:00 uur zaak ingediend = dezelfde werkdag actie!
  No cure no pay incasso

  No cure no pay incasso ervaringen van onze klanten

  Roelie van der veen
  Roelie van der Veen
  Nog nooit eerder tot deze aktie overgegaan maar..... Tot op de laatste cent heeft de camping mij terugbetaald. Huisje gehuurd, maar de borgsom verrekend. Daar heeft dit incassobureau op een deskundige manier een stokje voor gestoken. Geen half werk, maar gewoon doorpakken. Het heeft mij...
  Tristan nederhof
  Tristan Nederhof
  Kun je je het voorstellen? Bestel je pizza en dan komen ze niet. Nadat ik heb geklaagd, kreeg ik nog steeds geen terugbetaling. Ik heb dit incassobureau ingeschakeld en moet zeggen: ze strijden voor jouw vordering. No cure no pay is mij echt goed bevallen.
  Marcel gold
  Marcel Gold
  Na het vinden van een leuke winterjas kwam ik al snel bedrogen uit. Ik heb de winterjas teruggezonden naar de webwinkel maar kreeg het geld maar niet retour. Ik besloot een incasso te starten. Al snel kwam ik terecht bij Invorderingsbedrijf. Ze deden echt wat...
  Willems electrotechniek
  Willems Electrotechniek
  Techniek
  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...
  Dirk stalenhoef
  Dirk Stalenhoef
  Ik had eerder aan moeten kloppen. Mijn debiteur is helaas failliet verklaard. Gelukkig ben ik goed geholpen door Stijn Mansholt en zou ik volgende keer eerder mijn incasso uit handen geven. Gelukkig is er no cure no pay incasso mogelijk!
  Sara de winter
  Sara de Winter
  Op aanraden van mijn eigen advocaat heb ik mijn vordering hier aangemeld. Mijn eigen advocaat kon het niet doen want mocht niet no cure no pay werken (en dit kantoor wel). Na aanmelding is alles gelijk opgestart. Vriendelijke medewerkers en afspraken zijn altijd nagekomen. Ze...

  Onze incassospecialisten

  In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van incasso. “Wij gaan verder waar anderen stoppen”.

  Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van incasso, of heeft u vragen over no cure no pay incasso? Onze specialisten staan u graag direct te woord.

  mr. May Leung

  Incassojurist

  mr. Wesley Boeters

  Incassojurist

  Bas Toet

  Incassospecialist

  Incasso No Cure No Pay indienen?

  Uw vordering overdragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

   FAQ: Veelgestelde vragen over Incasso No Cure No Pay

   Een dienst of product waarvoor geen betaling is ontvangen, heet een vordering. In de praktijk wordt een vordering ook wel ‘openstaande factuur’ genoemd. Ons No Cure No Pay incassobureau doet er alles aan om de vordering volledig betaald te krijgen.

   ‘No cure No Pay’ betekent ook wel ‘geen oplossing dan ook geen betaling’. Wanneer u een openstaande factuur heeft, kunt u deze via het buitengerechtelijke incassotraject laten incasseren op basis van No Cure No Pay.

   In de praktijk betekent dit als wij niets incasseren, u ons niets betaalt. Geen kosten én geen risico voor u. Incasseren wij wel? Dan draait uw klant op voor de incassokosten van het incassobureau (in 95% van de gevallen). Het fijne aan incasso No Cure No Pay is dat u óns niets verschuldigd bent, maar dat uw debiteur de in rekening gebrachte rente en incassokosten aan ons betaalt.

   Een klant die niet betaalt is al vervelend genoeg. Wat nog vervelender is? Dat u in deze niet betalende klant moet investeren met tijd en geld. Dit is exact de reden om No Cure No Pay incasso aan te bieden. Uw risico blijft hiermee zo klein mogelijk.

   Daarnaast proberen wij alles uit het incassotraject te halen. Wij hebben namelijk hetzelfde belang als u, namelijk betaald krijgen. Qua inkomsten zijn wij afhankelijk van uw debiteur.  Anders worden onze werkzaamheden immers niet betaald. Voor ons een leuke uitdaging, voor u uw geld in uw zak! Zonder kostenrisico.

   Invorderingsbedrijf biedt incasso op basis van No Cure No Pay bij:

   • Niet incasseren in de minnelijke fase (= buitengerechtelijke incassotraject) bij een losse incasso-opdracht
   • Zakelijke vorderingen
   • Particuliere vorderingen vanaf €1.000 
   • Nationale én internationale incasso’s
   • Bij onbetwiste vorderingen

   No Cure No Pay incasso is niet van toepassing in de juridische fase (gerechtelijke incasso en beslagleggingsfase) en op onze overige producten en diensten. Verder zijn op alle opdrachten onze algemene voorwaarden van toepassing.

   Wanneer u kiest voor een incassobureau No Cure No Pay, moet u letten op de volgende punten:

   1. De kwaliteit tijdens uw incassobehandeling – Het is van belang dat uw incassospecialist de juiste tools inzet om uw klant over te laten gaan tot betaling. Hiervoor is juridische kennis én creativiteit nodig. Wij zeggen het niet voor niets: Wij gaan door waar andere stoppen. Bij iedere vordering gaan wij tot het uiterste. Wij kennen het klappen van de zweep, de regels van het spel, wat wel en niet werkt. U kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw geld te innen.
   2. De betrouwbaarheid van uw incassopartner – Het is belangrijk dat u weet met wie u zakendoet. Wij hebben in 10 jaar tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd. Onze klanten zijn niet voor niets onze ambassadeurs. Lees wat de ervaringen van onze klanten zijn!
   3. Communicatie tijdens het incassoproces – Veel incassobedrijven nemen uw vordering vol enthousiasme aan, maar verdwijnen daarna van het toneel. Hierin onderscheid Invorderingsbedrijf zich. Wij bieden uw eigen persoonlijke accountmanager die 24/7 beschikbaar is. Wilt u liever op eigen gelegenheid kijken wat de status van uw zaak is? Geen probleem. Onze online cockpit biedt u op ieder moment online inzage.

   In sommige landen is een No Cure No Pay incasso advocaat een begrip. In Groot-Brittannië en de Verenigde Staten bijvoorbeeld, daar werken incasso advocaten soms No Cure No Pay basis. In Nederland is een No Cure No Pay advocaat echter verboden. De beroepsvereniging van advocaten vindt dat incasso advocaten niet onafhankelijk zijn. Wordt de zaak niet opgelost, krijgen incasso advocaten namelijk niet betaald. Om die reden zou een advocaat liever zaken in behandeling kunnen nemen die grotere kans van slagen hebben. Een gerechtelijke procedure door incasso advocaten op basis van No Cure No Pay kan in Nederland dus niet.

   Hierop is Invorderingsbedrijf dé ultieme oplossing. Wij bieden juristen, advocaten én deurwaarders onder één dak. Onze juristen zullen uw zaak oppakken op No Cure No Pay basis. In de meeste gevallen incasseren wij uw vordering in het buitengerechtelijke incassotraject. Is uw debiteur een standvastige wanbetaler, zijn onze lijnen kort. Wij schakelen direct onze advocaten in. Het goede nieuws. Uw debiteur betaald de incassokosten!

   Twijfelt u of het verstandig is om een incassobureau in te schakelen? Bijvoorbeeld omdat u de goede klantrelatie wilt behouden? En u uw klant niet kwijt wil? Wij begrijpen dat incasso soms kan afschrikken. Daarom bieden wij u gratis een Laatste Sommatie Service.

   Een laatste sommatie is een schriftelijke aanmaning tot betaling van de factuur, welke wij schrijven met een vriendelijke benaderingswijze. Doordat de sommatie uit onze naam wordt verstuurd, heeft dit een groot effect! In maar liefst 85% van de gevallen gaat uw debiteur direct tot betaling over!

   Aan deze sommatie zitten geen kosten verbonden. Wij versturen deze gratis. Indien uw debiteur heeft betaalt, geeft u dit aan ons door en sluiten wij het dossier kosteloos. Als uw debiteur niet betaalt, dan zetten wij uw zaak automatisch door naar een gerechtelijke procedure.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   B mediate housing
   B Mediate Housing
   Vastgoed
   Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
   Lees meer
   King ping bedrijfsimperialen b. V.
   King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
   Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
   Lees meer
   Broeders transport b. V.
   Broeders Transport B.V.
   Transport
   Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!
   Lees meer

   Onze Incassojuristen & Adviseurs

   linkedin
   Control bv
   Control BV
   Zakelijk
   Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
   Lees meer
   Poels-janssen logistics b. V.
   Poels-Janssen Logistics B.V.
   Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.
   Lees meer

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op