Print deze pagina

Laatste Sommatie Service (tijdelijk GRATIS voor bedrijven)

Veel betalingen worden uitgesteld als gevolg van het Coronavirus (COVID-19)

In deze tijd wilt u natuurlijk niet uw klant nodeloos onder druk zetten. Aan de andere kant mag uw eigen cashflow absoluut niet in gevaar komen. Daarom bieden wij bedrijven nu tijdelijk de Gratis Laatste Sommatie Service aan.

Vreemde ogen dwingen
Wanneer u uw klant nog één kans wilt geven om zonder extra kosten de rekening te betalen blijkt in de praktijk het sturen van een laatste sommatie op ons incassopapier de beste pre-incasso oplossing. Met name wanneer uw debiteur een belangrijke klant is en u de vordering met het oog op de relatie niet direct uit handen wilt geven aan het incassobureau.

U zet uw klant niet nodeloos onder druk maar laat wel weten dat de betalingstermijn overschreden is

Laatste sommatie
In de laatste sommatie sommeren wij de debiteur om de hoofdsom binnen vijf dagen te voldoen. De laatste sommatie is de laatste kans voor uw debiteur om zijn factuur te voldoen zonder extra incassokosten. Wij vragen hiervoor tijdelijk € 0,-.

Succes
Meer dan 85% van de laatste sommaties leidt alsnog tot betaling van de vordering. U bespaart dus. Voor de resterende dossiers kunt u kiezen of u de inspanningen wilt staken dan wel het vervolgtraject wilt ingaan: ons ijzersterke incassotraject op basis van no cure no pay.

Voordelen Laatste Sommatie Service

  • Snel uw facturen betaald tijdens het coronavirus
  • Hoog rendement, want vreemde ogen dwingen
  • U voorkomt een incassoprocedure
  • Geen onnodige druk op zakelijke relaties

Download NU GRATIS een laatste sommatie