Print deze pagina

Incassobureau Alkmaar

invorderingsbedrijfAls ondernemer in Alkmaar krijgt u vroeg of laat met wanbetalers te maken. Dit accepteert u uiteraard niet. U stuurt netjes een herinnering, vervolgens een aanmaning, maar uw debiteur reageert niet meer. Erg vervelend en tijdrovend. U houdt zich namelijk het best bezig met de core business van uw bedrijf. Niet met het aanmanen van lastige debiteuren.
 

Onderneem direct actie!

In dat geval heeft u behoefte aan een partij waar u op kunt terugvallen. Een partij die met evenveel gedrevenheid uw factuur incasseert als u dat zelf doet, liefst nog een partij in de buurt.

Invorderingsbedrijf B.V. is een toonaangevend Incassobureau in Alkmaar en omstreken. Vanaf het moment dat u uw vordering aan ons overdraagt wordt uw debiteur actief aangeschreven en via diverse kanalen benaderd.

Snel volledige betaling verkrijgen

Dit heeft al snel het gewenste effect. Vreemde ogen dwingen namelijk. Al snel wordt uw vordering volledig voldaan. In de meeste gevallen al binnen een periode van enkele dagen. Mocht binnen deze termijn toch geen betaling zijn verkregen dan nemen wij contact met u op.

Afhankelijk van de situatie kunnen vervolgens verdere maatregelen worden getroffen. Meestal is dit echter niet nodig en betaalt de debiteur vrijwillig.

Bijkomende voordelen om voor Invorderingsbedrijf Incassobureau Alkmaar de kiezen zijn:

  • Wij gaan verder waar anderen stoppen: Onze juristen en advocaten starten desnoods een procedure op!
  • No Cure No Pay: Geen succes geen kosten
  • U houdt de controle: Door 24/7 online inzage ziet u precies wat er gebeurd

Wilt u echter absolute zekerheid van een maximaal resultaat dan kiest u voor incasso in Alkmaar door Het Invorderingsbedrijf. Het incassobureau van Alkmaar en omstreken.

Ons werkgebied voor de regio Alkmaar

Meer informatie over Incassobureau Alkmaar

Kunnen wij u helpen met het innen van een vordering? Dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling – telefoon 070 – 215 38 25 of email [email protected]

Samen gaan we door waar de rest stopt!