Home PageIn de media

In de media

Invorderingsbedrijf in de media

Invorderingsbedrijf verschijnt met haar opvallende en eigentijdse werkwijze in diverse media. Zowel als het gaat om ludieke acties, maar ook met betrekking tot serieuze en vakinhoudelijke zaken. We zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van credit management en discussiëren daarom graag mee. Zowel in de lokale als landelijke media.

Op 4-8-2011 haalde Invorderingsbedrijf de voorpagina van Het Financieel Dagblad (FD).

Lees hier het artikel

Op 17-8-2011 feliciteerde Invorderingsbedrijf haar nieuwe landelijke accountmanager Laurens Lemmens in het Financieel Dagblad (FD).

Lees hier het artikel

Heeft u een interessant onderwerp dat beslist onze aandacht zou moeten krijgen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 – 762 0330 of verstuur een email naar ons algemene adres.

Onze kantoren

Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

Waarom 40.000 klanten u voor gingen