Print deze pagina

Incassobureau Rotterdam

“Wij gaan verder waar anderen stoppen”

invorderingsbedrijfIncassobureau Rotterdam nodig voor uw invordering? Als ondernemer krijgt u vroeg of laat met wanbetalers te maken wat u uiteraard niet accepteert. Wellicht schakelt u een extern bedrijf in om de openstaand posten te innen. U verwacht volledige ontzorging en een snel resultaat. U wilt er zeker van zijn dat men er alles aan doet om alsnog de achterstallige posten te incasseren.

Veel bedrijven beloven de problemen voor u op te lossen. Wilt u absolute zekerheid van een maximaal resultaat? Kies dan voor Het Invorderingsbedrijf Rotterdam voor No Cure No Pay incasso met 100% uitkering van de hoofdsom.

De voordelen van een incassobureau Rotterdam als incassopartner

  • Direct actie: Uw vorderingen worden dezelfde dag in behandeling genomen
  • Altijd bereikbaar: Uw contactpersoon is altijd bereikbaar en geeft direct antwoord op al uw vragen
  • U houdt de controle door middel van uw eigen unieke online cockpit van Het Invorderingsbedrijf
  • Ontvangen gelden worden direct door incassobureau Rotterdam doorgestort

button

 

No Cure No Pay en 100% uitkering van de hoofdsom

Vaak kunnen we u al binnen tien dagen na aanmelding vertellen dat uw debiteur aan ons betaald heeft. Met de bewezen aanpak van Het Invorderingsbedrijf nemen we u het vervelende werk uit handen. U hoeft dus niet langer aan te manen, na te bellen en te hopen dat er ooit betaald wordt. Incassobureau Rotterdam geeft u rust en totale ontzorging het hele jaar door.

Het Invorderingsbedrijf inschakelen loont!

Het steeds groeiende aantal ondernemers dat op ons incassobureau terugvalt getuigt van het snelle resultaat dat we steevast boeken. Lees de referenties van ons incassobureau. Voor een deurwaarder Rotterdam bent u bij het Invorderingsbedrijf ook aan het juiste adres.

Ons werkgebied voor de regio Rotterdam

Schakel incassobureau Rotterdam Invorderingsbedrijf vandaag nog in

Wilt u direct actie! Draag uw vordering over. Invorderingsbedrijf helpt u graag verder met uw incasso in de omgeving van Rotterdam. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Onze kantoren


Invorderingsbedrijf B.V
Weena 290
3012 NJ Rotterdam
[email protected]
+31-(0)10-760-3270

 

Met ons Incassobureau Amsterdam en Incassobureau Den Haag bieden wij u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Wilt u advies van ons incassobureau over een vordering. Vraag hier gratis incasso advies of bel 070-7620330. Wij staan u graag te woord.