Print deze pagina

Incassobureau Groningen

“Wij gaan verder waar anderen stoppen”

Wanbetalers onderschatten is vaak fout nummer één. Met goede smoesjes, een slimme strategie (de telefoon niet opnemen) en een keiharde houding kunt u vaak fluiten naar het geld waar u recht op heeft. Om nog kans te maken op een betaling, moet u de juiste kennis in huis hebben. Om die reden is een incassobureau inschakelen het beste wat u kunt doen in zulke gevallen. Het Invorderingsbedrijf beschikt namelijk over die juridische kennis. Wanneer een vordering aan ons overgedragen wordt, zetten wij alle beschikbare middelen in om de debiteur alsnog te laten betalen. Zoekt u een succesvol incassobureau in Groningen, dan heeft u dat zojuist gevonden bij het Invorderingsbedrijf!

Wanneer u een vordering bij ons neerlegt

invorderingsbedrijfWat gebeurt er als u een vordering aan Het Invorderingsbedrijf overdraagt? Wanneer u een vordering aan ons overdraagt, gaan wij er diezelfde dag nog mee aan de slag! Wat dat inhoudt is het volgende: wij sturen gelijk een sommatie naar de wanbetaler.
Hierin worden tevens de incassokosten in rekening gebracht bij de debiteur. Betaalt deze na de sommatie niet? Dan sturen we er nog één, en als uw debiteur na meerdere sommaties nog niet heeft betaalt gaan wij over tot de volgende stap. We zullen via verschillende kanalen aanmaningen sturen en bouwen zo een juridisch dossier voor u op. In de meeste gevallen hoeft het niet zo ver te komen dat wij overgaan tot bijvoorbeeld het aanvragen van een faillissement, maar mocht dat wel nodig zijn dan doen wij dat ook.

Onze succesformule

Het feit dat wij verdergaan waar anderen stoppen, is tot nu toe een succesvolle formule gebleken. In 92 procent van de gevallen leiden onze werkzaamheden tot een volledige betaling. Voor u kan met ons in zee gaan sowieso geen kwaad: wij werken namelijk met het No Cure No Pay principe. Heeft u ook te maken met een wanbetaler en wilt u ook dat er actie ondernomen wordt? Draag dan gelijk uw vordering over!

Onze kantoren

Ons kantoor in Groningen treft u op volgende aan adres:

gro

Invorderingsbedrijf B.V.
Paterswoldseweg 806
9728BM Groningen
[email protected]
+31-(0)50-206 90 55

 

Naast Groningen hebben wij ons Incassobureau AmsterdamIncassobureau Den Haag en  Incassobureau Rotterdam bieden wij u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Wilt u advies van ons incassobureau over een vordering. Vraag hier gratis incasso advies of bel 070-7620330. Wij staan u graag te woord.

Bekijk ook: Deurwaarder Groningen