Home PageInvorderingsbedrijf: #1 in handelsgeschillen!

Invorderingsbedrijf: #1 in handelsgeschillen!

Zakendoen met het buitenland opent deuren. Het vergroot uw markt, verrijkt uw netwerk en kan leiden tot ongekende groei. Maar zakendoen met het buitenland brengt ook risico’s met zich mee. Zo kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met handelsgeschillen zoals het niet betalen van een factuur.

Juridisch advies voorkomt handelsgeschillen

Zakendoen met het buitenland is even opwindend als complex. In het land waarmee u handelt gelden andere wettelijke regels, gebruiken en handelsafspraken. Er is sprake van een cultuurverschil, een taalbarrière, en veelal, een ander belastingklimaat. Kortom: ongeacht het land waarmee u zaken doet, het gaat er anders aan toe dan in Nederland. Stel, u heeft een grote bestelling geplaatst bij een Spaanse tapijtproducent. U spreekt samen af dat u een aanbetaling doet en dat hij meteen daarna uw bestelling verstuurt. Wat nu als uw leverancier de tussen jullie gemaakte afspraak niet nakomt? Wat als hij, ondanks het ontvangen van uw aanbetaling, de tapijten niet levert? U bevindt zich nu in een lastige positie. Want, welke wetgeving moet u nu naleven, de Nederlandse of de Spaanse? Wat zijn uw rechten? Uw plichten? En, hoe zorgt u er nu voor dat u uw tapijten alsnog ontvangt? Om dit soort situaties te vermijden, is het van het grootste belang dat u juridisch advies inwint voordat u een internationale handelsrelatie aangaat. Doet u dat niet en treft u de verkeerde zakenpartners, dan kunt u verzeild raken in hevige handelsgeschillen.

Het Invorderingsbedrijf: een sterke internationale partner

Invorderingsbedrijf is zowel nationaal als internationaal een zeer gerespecteerde incasso partner. Ons netwerk van lokale incasso specialisten en juristen, heeft een wereldwijd bereik. Doet u zaken met het buitenland, dan kunnen wij u op meerdere vlakken deskundig begeleiden. Grensoverschrijdend én grensverleggend! Twijfelt u over het aangaan van een internationale handelsrelatie? Of bent u juist zeker van uw zaak, maar loopt u aan tegen wettelijke beperkingen? Wij voorzien u graag van juridisch advies. Bent u inmiddels volop internationaal aan het handelen en krijgt u te maken met een onbetrouwbare tapijtleverancier? Met een hevig handelsgeschil? Ook dan bent u aan het juiste adres en starten we graag een incassotraject voor u op.

Het Invorderingsbedrijf: de voordelen op een rij

 • Smoort handelsgeschillen in de kiem!
 • Een sterke internationale speler
 • Eén vast contactpersoon in Nederland
 • Scherpe tarieven

Hulp nodig bij handelsgeschillen? Neem vandaag nog contact op via 070 – 200 1363 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl

Gratis deskundig advies?

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen
  No Cure No Pay Incasso

  Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

  Control b. V.
  Control B.V.
  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
  B mediate housing
  B Mediate Housing
  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.