Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Deurwaarder in Eindhoven

Heeft u te maken met een persoon of bedrijf dat steeds afspraken niet nakomt? Ondank diverse pogingen van uw kant wordt er niet gereageerd? Heeft u dan wel eens overwogen om een deurwaarder in te schakelen?
deurwaarder uit Eindhoven
Wanneer uw debiteur een gerechtsdeurwaarder aan de deur krijgt zendt u een duidelijke boodschap. U neemt geen genoegen met dit lakse gedrag. U kunt een deurwaarder Eindhoven en omgeving inschakelen om uw debiteur een officieel exploot te overhandigen. In dit exploot kunnen diverse aanzeggingen worden opgenomen.

Start een incassoprocedure via de deurwaarder

Vaak zal de deurwaarder een incassoprocedure starten. Na een aantal sommaties zal de debiteur vaak overgaan tot betaling. Mocht dit niet het geval zijn dan kan de gerechtsdeurwaarder verder stappen ondernemen.

Zo kan een de debiteur worden gedagvaard bij de rechtbank. Deze procedure start altijd door het betekenen van de dagvaarding op het adres van de debiteur. Vaak schrikt men hier zo van dat er alsnog snel betaald wordt. Gebeurd dit niet dan moet de debiteur zich voor de rechter verantwoorden.

Uiteindelijk zal de rechter een vonnis wijzen. Met dit vonnis kan de deurwaarder Eindhoven beslag leggen bij veroordeelde partij. Dit kan bijvoorbeeld op de bankrekening, salaris, goederen of vastgoed.

Debiteuren willen beslaglegging voorkomen

U begrijpt dat debiteuren dit soort zaken zoveel mogelijk willen voorkomen. Het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder uit Eindhoven en omgeving is dus aan te raden en biedt veel voordelen. Het belangrijkste is dat u een duidelijk signaal geeft dat u het er niet bij laat zitten.

Wilt u meer informatie over deurwaardersdiensten in Eindhoven en omgeving? Neem dan contact op met het Invorderingsbedrijf op 070-7620330.