Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Deurwaarder in Den Haag

Welke actie onderneemt u wanneer een persoon of bedrijf zijn financiële verplichtingen niet nakomt? Vaak is het mogelijk om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer een factuur open blijft staan en u met een openstaande post blijft zitten. Het inschakelen van een deurwaarder geeft een zeer duidelijk signaal aan uw debiteur. U pikt het niet dat rekeningen open blijven staan.

Bij openstaande rekeningen wordt er door de debiteur vaak geen reactie gegeven. Uw telefoontjes blijven onbeantwoord of worden ontweken. Ook verzonden brieven worden niet opengemaakt en ook op e-mails wordt niet gereageerd.

Deurwaarder inschakelen

Den Haag deurwaarderU kunt ervoor kiezen om het Invorderingsbedrijf afdeling deurwaarder Den Haag in te schakelen. Deze start een incassoprocedure op om uw openstaande rekeningen te incasseren. De deurwaarder kan tevens een dagvaarding opstellen en zodoende uw debiteur voor de rechter slepen om uw rekening alsnog betaald te krijgen.

De gerechtsdeurwaarder gaat op bezoek bij het woonadres van uw debiteur. Doordat de deurwaarder in Den Haag ook de mogelijkheid heeft om beslag te leggen op bankrekeningen of goederen, betalen veel debiteuren de openstaande betalingen snel.

Een gerechtsdeurwaarder van het Invorderingsbedrijf inzetten heeft dus diverse voordelen:

  • De debiteur ziet in dat u het meent, u wordt een stuk serieuzer genomen
  • De deurwaarder in Den Haag heeft vele (juridische) middelen om uw rekening betaald te krijgen
  • Uw debiteur wordt thuis opgezocht door de gerechtsdeurwaarder (persoonlijk contact)
  • We zien dan ook dat veel debiteuren alsnog spoedig over gaan tot betaling zodra de deurwaarder in beeld komt.

Beslag laten leggen

Indien u een vonnis van de rechtbank heeft en uw debiteur betaalt alsnog de facturen niet, dan kan de deurwaarder in Den Haag beslag leggen op salaris, uitkering of goederen van uw debiteur. Op deze manier wordt uw openstaande betaling alsnog voldaan.

Wilt u meer informatie over het inschakelen van een deurwaarder in regio Den Haag? Neem dan contact op via 070-7620330 of info@invorderingsbedrijf.nl

Koninginnegracht 14 C
2514 AA Den Haag
070-762 0330