Print deze pagina

U zoekt een incassobureau in Zoetermeer

invorderingsbedrijf
Veel ondernemingen geven krediet aan klanten en leveren op factuur. Naast het feit dat dit een commerciële beslissing is, is dit in veel branches gebruikelijk. Het voeren van een gedegen debiteurenadministratie is dan ook heel belangrijk. Cash is het bloed van de onderneming en moet dan ook zo snel mogelijk binnenkomen.

Na het versturen van de factuur tijdig herinneren is dan ook noodzakelijk. Komt het geld niet binnen dan waagt u er best een telefoontje aan. Mag dit nog niet baten dan stuurt u wellicht een aanmaning. Op dat moment heeft u er alles aan gedaan om de betaling tijdig binnen te krijgen. Door meer tijd aan aanmanen en na-bellen te besteden gaat dit ten koste van uw bedrijfsprocessen. De effectiviteit daalt ook omdat men van uw brieven en telefoontjes kennelijk niet onder de indruk is.

Uw aanmaantraject verbeteren

Het werkt daarom voor veel bedrijven heel goed de vordering uit handen te geven aan een organisatie als incassobureau Zoetermeer. Samen met u gaan wij bekijken of er verbeteringen in uw aanmaantraject te realiseren zijn. Op een bepaald moment na vervaldatum van de factuur, nadat een aantal acties door u ondernomen zijn kunt u de vordering uit handen geven.

De vordering snel incasseren

Wij starten direct de incassoprocedure. Onze incassojurist of advocaat schrijft uw debiteur aan via verschillende kanalen (post, fax, e-mail). Meestal volgt direct de betaling. Mocht dit niet het geval zijn dan gaat de procedure verder en ontvangt de debiteur diverse opeenvolgende sommaties.

De kans dat de vordering binnenkomt gaat hierdoor substantieel omhoog. Ons slagingspercentage is niet voor niets % 92.

Daarnaast zijn er nog andere voordelen die Invorderingsbedrijf incassobureau Zoetermeer:

  • Incasso op basis van No Cure No Pay: U loopt geen financieel risico
  • Gespecialiseerde incassojuristen en advocaten: Ook ingewikkelde dossiers kunt u door ons laten behandelen
  • Landelijke dekking: Het maakt dus niet uit waar uw debiteur gevestigd is

Ons werkgebied voor de regio Zoetermeer

Wilt u meer weten over incassobureau Zoetermeer? Wilt u meer informatie over het innen van uw vorderingen op basis van incasso no cure no pay. Het Invorderingsbedrijf is uw partner voor alle incassozaken. Vragen? Bel ons op +31-(0)70-762 0330.