Print deze pagina

Incassobureau Apeldoorn

Te laat betalende klanten?

Ondernemen is risico nemen. In 70% van de zakelijke wereld wordt er op factuur geleverd. Hierdoor kan er meer omzet behaald worden. In bepaalde branches is het simpelweg niet gebruikelijk om met vooruitbetaling te werken. Het gevolg hiervan is dat een percentage van de facturen later wordt betaald dan overeengekomen.

Als ondernemer herinnert u uiteraard uw klanten. Vaak is dat voldoende en wordt er alsnog betaald. Is er na een tweede herinnering en een telefoontje nog niet betaald dan wordt het tijd om verdere actie te ondernemen. In de praktijk blijkt namelijk dat, zonder een tijdige kordate actie, de kans dat een factuur niet meer te innen valt steeds toeneemt.

Snelle actie en ontzorging

invorderingsbedrijf
Invorderingsbedrijf B.V. incassobureau Apeldoorn helpt u. Samen met u stellen wij uw aanmaanproces vast. Betaalt een debiteur na deze aanmaanprocedure niet dan kunt u de vordering aan ons bedrijf overdragen. Dit kan per post, fax, e-mail of via uw Online dossier. Wij zullen vervolgens direct actie ondernemen.

Gedurende een periode van vier weken wordt de debiteur intensief aangeschreven. De eerste sommatie is mild. Meestal wordt na de eerste of tweede sommatie het openstaande bedrag overgemaakt. Indien na vier weken geen resultaat geboekt is nemen wij contact met u op en geven wij advies over eventuele vervolgstappen.

De voordelen van het Het Invorderingsbedrijf als incassopartner

  • Landelijke dekking
  • Online Cockpit: U heeft 24/7 inzicht en controle over de zaak
  • Gratis advies over uw vorderingen en algemene voorwaarden

Heeft u interesse in de diensten van Invorderingsbedrijf B.V. Incassobureau Apeldoorn? Vraag dan kosteloos een gratis incasso advies aan. Dan adviseren wij u kosteloos over de te volgen strategie.

Ons werkgebied voor de regio Apeldoorn

Meer informatie over Invorderingsbedrijf B.V. Incassobureau Apeldoorn

Kunnen wij u helpen met het innen van een vordering? Dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling – telefoon 070 – 215 38 25 of email [email protected]

Samen gaan we door waar de rest stopt!