Print deze pagina

Incassobureau Almelo

“Wij gaan verder waar anderen stoppen”
Als ondernemer of onderneming bent u gewend risico te nemen. U levert uw diensten of goederen in veel gevallen dan ook op factuur. Afhankelijk van de order wordt af en toe een vooruitbetaling gevraagd. Echter in veel gevallen heeft u te maken met het innen van facturen. Een strak en goed georganiseerd debiteurenbeheer is voor elke onderneming van levensbelang.

Het herinneren en nabellen van debiteuren doet u natuurlijk zelf. Door op gezette tijden actie te ondernemen worden de meeste facturen betaald. Sommige facturen worden echter niet betaald ondanks diverse aanmaningen en herinneringen. Het innen van deze facturen kan veel tijd en negatieve energie kosten. Dit is niet de core-business van uw bedrijf.

Lastige debiteuren? Onderneem actie

Bij lastige debiteuren is het daarom raadzaam om gebruik te maken van het incassobureau Almelo van Invorderingsbedrijf. Samen met u bekijken wij of uw aanmaantraject optimaal ingericht is. Door een goede opvolging zullen veel betalingen snel en zelfs binnen de vervaldatum van de factuur binnenkomen. Voor de lastige gevallen kunt u gebruik maken van de incassoservice van Invorderingsbedrijf B.V.

Vorderingen eenvoudig overdragen

Via een handig online dossier draagt u gemakkelijk de vordering over aan Incassobureau Almelo van Invorderingsbedrijf. Vervolgens gaan onze juristen en advocaten voor u aan de slag. Via verschillende kanalen wordt een nette maar duidelijke sommatie aan uw debiteur verstuurd. Meestal maakt dit al voldoende indruk en gaat men tot betaling over.

Volgt geen betaling dan volgen nog diverse opeenvolgende sommaties. Tevens wordt men telefonisch benadert. Uiteindelijk gaat zelf de meest hardnekkige debiteur overstag.

De voordelen voor incassobureau Almelo van Invorderingsbedrijf B.V. zijn daarnaast:

  • Scherpe incasso tarieven – incasso met 100% uitkering van de hoofdsom
  • Hoogste rendement – Incasso door juristen en advocaten
  • Transparant – U houdt de controle want u kijkt zelf mee

Wilt u meer informatie? Wij zijn u graag van dienst! geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen of lees onze referenties of vraag direct gratis incasso advies aan