Home PageHelp! Uitspraak Huurcommissie en verhuurder betaalt geld niet terug

Help! Uitspraak Huurcomissie en verhuurder betaalt geld niet terug

Het huren en verhuren van woonruimte is gebonden aan wettelijke regels. Huurder en verhuurder hebben zowel rechten als plichten. Er kan verschil van mening ontstaan tussen huurder en verhuurder over bijvoorbeeld de hoogte van de huurprijs, de redelijkheid van de servicekosten of over het onderhoud van de woonruimte.

Wat is de Huurcommissie?

De Huurcommissie is een onafhankelijke, onpartijdige commissie en is er voor zowel huurders als verhuurders. Ze informeert, adviseert en doet uitspraak over de huurprijs, het onderhoud en de servicekosten van huurwoningen en kamers. Zo kan men er terecht voor het toetsen van de all-in huurprijs (kale huur en servicekosten), het bepalen van een maximale huurprijs, het beoordelen van aanwezige onderhoudsgebreken en het toetsen van de afrekening servicekosten.

Na een inhoudelijke behandeling door de Huurcommissie volgt er uiteindelijk een uitspraak, welke, mits deze acht weken na de verzenddatum van de uitspraak wordt aangetast door middel van een dagvaardingsprocedure, bindend is geworden.
In de meeste gevallen moet de verhuurder de teveel betaalde huur terugbetalen aan de huurder. Maar wat nu als de verhuurder hieraan niet wil meewerken? En wat als de verhuurder de borg niet wil terugbetalen?

Ik ben huurder

Invorderingsbedrijf incasseert vorderingen op verhuurders naar aanleiding van de gedane uitspraak door de Huurcommissie. Meld uw vordering daarom direct aan ter incasso en ontvang direct uw teveel betaalde huur terug.

Ik ben verhuurder

Invorderingsbedrijf verzorgt voor u de complete dagvaardingsprocedure, waarbij we de door de Huurcommissie gedane uitspraak inhoudelijk betwisten.

Direct actie ondernemen?

Invorderingsbedrijf werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde gerechtsdeurwaarders, incasso-advocaten en andere specialisten, om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen. Alles onder één dak, zodat u kunt rekenen op een efficiënte en effectieve aanpak.

Als u direct een incasso wilt indienen of juridisch advies nodig heeft, kunt u rekenen op de expertise van onze juristen. Zij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van verbintenissenrecht en incasso van onverschuldigd betaalde bedragen en weten precies welke stappen er genomen moeten worden voor een succesvolle incasso.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als u liever direct iemand wilt spreken, kunt u ons telefonisch bereiken op 070 – 762 0330 of stuur een e-mail naar info@invorderingsbedrijf.nl. Wij helpen u graag om het probleem samen met u op te lossen.

Adviesgesprek?

Vragen over een factuur? Of wilt u even sparren over uw vordering? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?
  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen
  No Cure No Pay Incasso

  Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage
  Daniel
  Daniel
  Zaak gewonnen bij de Huurcommissie tegen mijn verhuurder. De servicekosten over 2017 en 2018 waren veel te hoog berekend. Ik had dus recht op terugbetaling. Op internet gezocht naar een betrouwbaar incassobureau. De incasso direct ingediend op basis van No Cure No Pay. En wat denk je? Na enkele stevige sommaties stond het geld opeens op mijn rekening! Ik raad elke huurder die door zijn of haar verhuurder niet wordt terugbetaald dit incassobureau in te schakelen. Het lijkt misschien een hele stap maar dat is het niet. Dikke aanrader dus
  Lees meer

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op