Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Incassobureau Frankrijk

Wij spreken de juiste taal!

Frankrijk heeft de vijfde grootste economie ter wereld. Het bruto binnenlands product (bbp) bedroeg in 2005 maar liefst 1737 miljard euro. Binnen Europa is Frankrijk de op twee na grootste economie in Europa, na Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Er wordt door Nederlandse bedrijven veel zaken gedaan met Franse bedrijven. Naar incasso Frankrijk is dus ook relatief veel vraag.

Slechte betalingsmoraal franse bedrijven

Franse bedrijven staan desondanks bekend om hun slechte betalingsgedrag. Belangrijk is dus om nadat een factuur vervallen is, direct een herinnering te versturen aan uw debiteur. Gaat uw debiteur vervolgens niet betalen? Schakel dan meteen een incassopartner in. Het Invorderingsbedrijf is uw partner voor incasso Frankrijk en vordert voor u de openstaande bedragen terwijl u meekijkt via uw eigen online dossier.

Direct actie door lokale specialisten

Het Invorderingsbedrijf beschikt over een netwerk van zorgvuldig geselecteerde locaal opererende agenten. Onze Franse incassospecialisten en juridisch dienstverleners kunnen hierdoor effectief en professioneel uw Franse incasso vorderingen incasseren. Bij Incasso in Frankrijk wordt de debiteur lokaal, in de eigen landstaal, benaderd door incassomedewerkers die uitstekend op de hoogte zijn van de lokaal geldende richtlijnen en gebruiken.

Indien nodig passende maatregelen

In een eerste fase zullen onze franse incassospecialisten uw debiteur intensief sommeren de vordering te betalen. Vreemde ogen dwingen, want in de meeste gevallen leidt deze aanpak tot betaling of een betalingsregeling. Werkt uw debiteur niet mee, dan kunnen onze franse incassospecialisten of -advocaten ook andere maatregelen nemen.

Het doel is dan zo snel mogelijk een vonnis te behalen waarmee beslag gelegd kan worden.

Voor onbetwiste vorderingen wordt meestal een betalingsbevel procedure gevolgd. Wordt de vordering betwist dan is een bodemprocedure bij de rechtbank de aangewezen oplossing.

Na het behalen van het vonnis zullen onze incasso specialisten beslag laten leggen bij uw debiteur. Het resultaat? U krijgt eindelijk het geld waar u recht op heeft.

De voordelen van Het Invorderingsbedrijf voor incasso Frankrijk voor u op een rij

  • Een effectieve, lokale aanpak
  • Snelle en korte communicatielijnen en 24/7 inzage via de Online tool
  • Eén vast contactpersoon in Nederland

Kunnen wij u helpen met een Incasso Frankrijk? Dan kunt u contact opnemen met onze incasso frankrijk afdeling: 070 – 762 0330 of info@invorderingsbedrijf.nl