Home PageBedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

U kent dat wel: u staat op het punt een nieuwe zakenrelatie aan te gaan, maar twijfelt of u er wel goed aan doet.
De beloftes van uw nieuwe klant klinken goed, zijn verhaal is sluitend. En toch, toch knaagt er iets. Wat te doen, wat te doen? Gaat u wel of niet met hem in zee? Het Invorderingsbedrijf maakt een einde aan die twijfel. Met onze bedrijfsinformatie service bieden we een informatief kijkje in de keuken van uw nieuwe klant.

Bedrijfsinformatie vermindert risico

Niet ieder bedrijf doet wat het belooft. Soms blijken woorden krachtiger dan daden en blijkt de theorie rooskleuriger dan de praktijk. Helemaal afschermen kunt u zich daarvoor nooit. Risico is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met zakendoen. U valt, u staat op, u leert. En toch, in tijden van crisis zal ook bij u de gezonde behoefte leven risico’s tot een minimum te beperken. Alle informatie die u kan helpen bepalen of u wel of niet in zee moet gaan met een nieuwe klant, is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Invorderingsbedrijf helpt daar graag bij.

Overweegt u in zee te gaan met een nieuwe klant, dan kunnen wij u onder andere vertellen of uw nieuwe klant jaarcijfers deponeert, hoe zijn betalingsmoraal eruit ziet en of de opgegeven rechtsvorm klopt. Invorderingsbedrijf begeleidt u bij het lezen en interpreteren van de achterliggende rapporten en brengt objectief en deskundig advies uit. Wat te doen, wat te doen? Met de bedrijfsinformatie van Het Invorderingsbedrijf is dat niet langer een vraag maar een weet!

Onze dienstverlening

Invorderingsbedrijf is een internationaal geprezen partner op het gebied van incasso’s, juridisch advies en het verstrekken van bedrijfsinformatie. Onze aanpak is even doortastend als integer, even effectief als respectvol. Benadert u ons met het verzoek bedrijfsinformatie te verstrekken, zullen wij daar dan ook zeer zorgvuldig en professioneel mee omgaan. Invorderingsbedrijf maakt zakendoen eenvoudiger en transparanter, dat wilt u toch ook?

Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • We verkleinen de kans op wanbetalers
  • We verkleinen uw bedrijfsrisico
  • We verschaffen waardevolle bedrijfsinformatie
  • We hanteren scherpe tarieven

Voor meer informatie over onze bedrijfsinformatie neemt u contact op met 070 – 762 0330
of info@invorderingsbedrijf.nl

Waarom 40.000 klanten u voor gingen

    Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op