Home PageDeurwaarder in Groningen

Direct een deurwaarder inschakelen
in Groningen

Deurwaarder inschakelen

Welke actie onderneemt u wanneer een persoon of bedrijf zijn financiële verplichtingen niet nakomt? Vaak is het mogelijk om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer een factuur open blijft staan en u met een openstaande post blijft zitten. Het inschakelen van een deurwaarder geeft een zeer duidelijk signaal aan uw debiteur. U pikt het niet dat rekeningen open blijven staan.

Bij openstaande rekeningen wordt er door de debiteur vaak geen reactie gegeven. Uw telefoontjes blijven onbeantwoord of worden ontweken. Ook verzonden brieven worden niet opengemaakt en ook op e-mails wordt niet gereageerd.

Deurwaarder inschakelen

Wij starten doorgaans altijd met een incassoprocedure op om uw openstaande rekeningen te incasseren. Geen resultaat? Dan is in bepaalde gevallen zinvol om te dagvaarden. Wij stellen de dagvaarding voor u op en voeren voor u de procedure. Omdat wij samenwerken met deurwaarders door heel Nederland, kan de deurwaarder uw dagvaarding ook overal uitbrengen.

De gerechtsdeurwaarder gaat op bezoek bij het woonadres van uw debiteur. Doordat de deurwaarder Groningen ook de mogelijkheid heeft om beslag te leggen op bankrekeningen of goederen, betalen veel debiteuren de openstaande betalingen snel.

Een deurwaarder Groningen waarmee het Invorderingsbedrijf samenwerkt heeft dus diverse voordelen:

  • De debiteur ziet in dat u het meent, u wordt een stuk serieuzer genomen
  • De deurwaarder in Groningen heeft vele (juridische) middelen om uw rekening betaald te krijgen
  • Uw debiteur wordt thuis opgezocht door de gerechtsdeurwaarder (persoonlijk contact)
  • We zien dan ook dat veel debiteuren alsnog spoedig overgaan tot betaling zodra de deurwaarder in beeld komt

Beslag laten leggen

Indien u een vonnis van de rechtbank heeft en uw debiteur betaalt alsnog de facturen niet, dan kan de deurwaarder Groningen beslag leggen op salaris, uitkering of goederen van uw debiteur. Op deze manier wordt uw openstaande betaling alsnog voldaan. Wij onderhouden voor u al het contact met de deurwaarder.

Wilt u meer informatie over het inschakelen van een deurwaarder in regio Groningen? Neem dan contact op via 070-7620330 of info@invorderingsbedrijf.nl.

Koninginnegracht 14 C
2514 AA Den Haag
070 – 762 0330

Waarom 40.000 klanten u voor gingen

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op