Home PageWaarom veel incassobureaus en deurwaarders failliet gaan

Waarom veel incassobureaus en deurwaarders failliet gaan

Het is vandaag de dag schering en inslag. Incassobureaus stoppen hun dienstverlening. Deurwaarders gaan failliet. De crisis treft ook de incassobranche. De reden is eenvoudig. Door de slechte economische situatie wordt er simpelweg minder gefactureerd. Bedrijven zijn blij met elke order en nemen late betalingen op de koop toe.

De crisis treft ook de incassobranche

Vorderingen worden minder snel uit handen gegeven. Bedrijven doen er alles aan oom de vordering zelf te incasseren. Pas wanneer men er echt niet meer uitkomt met de klant wordt de vordering overgedragen.

Vorderingen zijn hierdoor veel moeilijker te incasseren dan voorheen. Meestal is er sprake van een liquiditeitstekort. Vaak worden vorderingen ook betwist.

Een volwaardige incassopartner dient zijn dienstverlening hier dan ook op aan te passen.

Veel incassobureaus zijn gewend te werken in een markt waar vorderingen na het versturen van één enkel briefje werden geïncasseerd. De dienstverlening is niet toegesneden op het incasseren van openstaande vorderingen, het treffen van vergaande rechtsmaatregelen en het leveren van een bijbehorend service level.

Waarom Invorderingsbedrijf wel groeit

Invorderingsbedrijf heeft de vraag van de markt tijdig gesignaleerd en hierop ingespeeld. Doordat wij ons richten op het incasseren van zakelijke vorderingen en de bulk incasso’s van energiemaatschappijen, zorgverzekeraars etc. bewust niet accepteren kunnen wij ons volledig focussen op deze dossiers en een hoog service level garanderen.

Omdat wij daarnaast werken met eigen juristen en advocaten zijn de lijnen kort en kan direct een adequaat actie worden ondernomen. Zo vormen ook betwiste vorderingen geen enkel obstakel om tot een succesvolle incasso te komen.

Een maximaal slagingspercentage is dus gegarandeerd.

Om bovenstaande redenen weten steeds meer bedrijven Invorderingsbedrijf te vinden.

Het komt zelfs vaak voor dat bedrijven die in eerste instantie als debiteur worden aangeschreven, na afhandeling van het dossier zelf klant worden bij ons.

In tegenstelling tot de rest van de branche weten wij elk jaar weer groei te realiseren. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en uitbreiden om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

No Cure No Pay Incasso

Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage

Alstublieft,

Uw download

Voorbeeld ingebrekestelling

Voorbeeld ingebrekestelling

Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

Download direct