Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Vreemde ogen dwingen
Wanneer u uw klant nog één kans wilt geven om zonder extra kosten de rekening te betalen blijkt in de praktijk het sturen van een laatste sommatie op ons incassopapier de beste pre-incasso oplossing. Met name wanneer de debiteur een belangrijke klant is en u de vordering met het oog op de relatie niet direct uit handen wilt geven aan het incassobureau.

Laatste sommatie
In de laatste sommatie sommeren wij de debiteur om de hoofdsom, vermeerderd met administratiekosten, binnen vijf dagen te voldoen. De laatste sommatie is de laatste kans voor uw debiteur om zijn factuur te voldoen zonder extra incassokosten. Wij vragen hiervoor € 9,- administratiekosten.

Succes
Meer dan 85% van de laatste sommaties leidt alsnog tot betaling van de vordering. U bespaart dus. Voor de resterende dossiers kunt u kiezen of u de inspanningen wilt staken dan wel het vervolgtraject wilt ingaan: ons incassotraject op basis van no cure no pay.

Voordelen Laatste Sommatie Service

  • Lage kosten
  • Hoog rendement, want vreemde ogen dwingen
  • U voorkomt een incassoprocedure
  • Geen onnodige druk op zakelijke relaties

Meer informatie of aanmelden?
Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling – Telefoon 070 – 215 38 25 of Email Het Invorderingsbedrijf en sluit een kopie van uw factuur bij.

Dit product is ook wel bekend onder de naam: laatste aanmaning, slotaanmaningsservice, betaalversneller, precasso of sommatieservice.