Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Wordt deel van het incasso-helden team?

Als…

Junior Sales Adviseur (full time)!
Locatie(s) : Den Haag
Branche : Financiële dienstverlening

Ben jij net afgestudeerd, vindt je het leuk om met mensen in contact te zijn? Ben jij op zoek naar een baan waarin je jezelf in een record tempo kan ontwikkelen?

Dan is hier je kans.

Wat ga jij als Junior Sales Adviseur doen?

Deze functie biedt jou de kans aan de slag te gaan bij een van de meest innovatieve credit management dienstverleners van Nederland. Binnen het Credit Management vak krijg je te maken met zowel economische als juridische aspecten. In korte tijd doorloop je dan ook een uitgebreid opleidingsprogramma. Je doet kennis op het gebied van financieel risico management en geldstromen binnen bedrijven. Je leert tot in detail hoe onze producten en oplossingen aansluiten bij de behoeftes van bedrijven. Dit zorgt er niet alleen voor dat je geld verdient, maar je creëert ook een enorme voorsprong door het opdoen van onmisbare kennis en unieke werkervaring.

Als Junior Sales adviseur ga je telefonisch in gesprek met bedrijfseigenaren, financiële directeuren, controllers en credit managers. Tijdens deze gesprekken breng je de situatie van deze contacten in kaart, stel je vast welke risico’s er bestaan en zet je op subtiele wijze passende oplossingen in de spotlight.

Je wordt beoordeeld op de door jouw vergaarde informatie en de hoeveelheid door jouw opgewarmde contacten.

Naarmate je groeit in jouw kennis en ervaring krijg je meer verantwoordelijkheden toebedeeld. Zo zullen bijvoorbeeld de belangrijkere contacten aan je worden toegewezen.

Uiteindelijk is je doel als junior sales adviseur om een enorme hoeveelheid kennis en werkervaring te vergaren op gebied van financiën en juridische zaken. Door de gesprekken met  o.a. bedrijfseigenaren, financiële directeuren, controllers en credit managers maak je tevens een enorme persoonlijke ontwikkeling door. Binnen de organisatie zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan medior sales Adviseur, Senior Sales adviseur, sales manager accountmanager etc.

Vereisten

  • HBO opleiding en/of denkniveau
  • Vlot in omgang zowel face to face als telefonisch
  • Overtuigingskracht
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij jou?

  • Een goed basis salaris
  • Een goede bonus bij goede scoring
  • Een uitgebreid opleidingsprogramma op gebied van financiën en risico’s binnen bedrijven.

Naast het feit dat de door jou opgedane kennis veel voordelen zal bieden in je verdere carrière ontvang je nadat je de opleiding tot junior accountmanager hebt doorlopen een certificaat. Deze functie met bijhorende opleiding is een bewezen springplank voor een carrière in het bedrijfsleven.

 

Solliciteren?

Dit kan per mail. Stuur je sollicitatie samen met je motivatiebrief naar werken@invorderingsbedrijf.com