Invorderingsbedrijf

Retentie concept

Weet u niet zeker wat het Invorderingsbedrijf voor u kan betekenen. Heeft u een andere manier gevonden om wanbetaling tegen te gaan? Als het antwoord nee is, laten wij graag onze order-to-cash oplossingen zien. Iedereen houdt van vergelijksmateriaal nietwaar? Onderstaande oplossingen kunnen u helpen bij uw besluit.

Tools voor succes

Verhaalsrapport

Verhaalsrapport

Uitgebreid overzicht van de financiële positie en beslagmogelijkheden van uw klant. 

Kredietrapport

Kredietrapport

Krijg inzicht in het betalingsgedrag en financiële situatie van uw (potentiële) klant.

Europees Kredietrapport

Europees Kredietrapport

Krijg inzicht in het betalingsgedrag en financiële situatie van uw (potentiële) Europese klant.

Maak gebruik van deze eenmalige aanbieding

  Promotion Image

  Zorgeloos zaken doen voor een zacht prijsje

  sdfjskdfjsl;djkflsjkdf

  Aanbieding pakker

  /per

  Aanbieding

  Ja, ik wil gebruik maken van de aanbieding m.i.v.
  dd/mm/jjjj

  en kies.

  (Bedrijfs)naam*

  Postcode *

  Plaats *

  Adres *

  Contactpersoon (dhr. / mw.)*

  Telefoonnummer *

  Btw-nummer

  E-mailadres *

  Bankrekeningummer *

  KvK

  U gaat ermee akkoord dat u wordt opgenomen in de mailinglist van het Invorderingsbedrijf. Indien u dit wenst zet u hier een vinkje.

  Tarieven en Voorwaarden

  Voorwaarden

  De algemene voorwaarden, die van toepassing zijn op van de serviceovereenkomst van Het Invorderingsbedrijf, zijn te vinden op https://www.invorderingsbedrijf.nl/algemene-voorwaarden/ Een opdracht is pas een opdracht zodra deze door het Invorderingsbedrijf bevestigd is.

  Online Portaal

  Met het online portaal kunt u 24/7 de voortgang van uw dossier volgen. U kunt onder andere een nieuwe vordering aanmelden, opmerkingen plaatsen en betalingen doorgeven.

  Hoe wij te werk gaan

  Een bestelling wordt alleen geaccepteerd op het moment dat cliënte de bestelling bevestigd. Wij vorderen de ingediende vordering bij uw debiteur, verhoogd met rente, 15% incasso- en administratiekosten en eventuele informatiekosten. Dit voor zover de wetgeving in het betreffende land het voorziet. De diensten die opgenomen zijn in de serviceovereenkomst zijn slechts sommaties naar de debiteur. De sommaties zijn opgesteld in Engels of de taal van de debiteur. Dit is afhankelijk van de land en de gekozen methode van het behandelen uw dossier bij de aan u toegewezen incassospecialist. De dienst omvat geen onderbrekende vorderingen wegens voorschrift of het nemen van een juridische standpunt.

  Tarieven incasso

  Indien uw debiteur een factuur niet betaald, dan kunt u deze bij ons ter incasso stellen. De volgende modules zijn beschikbaar.

  BENELUX + DE module

  Als uw debiteur niets betaalt, is het minnelijke traject kosteloos in de volgende landen: België, Duitsland en Luxemburg. In het geval dat uw debiteur betaald, wordt aan u een percentage van 15% in rekening gebracht voor elke ontvangen betaling nadat de vordering was ingediend. Eventueel surplus dat bovenop de ingediende vordering wordt geïnd wordt naar de incassant toegekend.

  EUROPA module

  Als uw debiteur niets betaalt, is het minnelijke traject kosteloos in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland; Finland; Frankrijk; Griekenland; Hongarije; Ierland; Italië; Kroatië; Letland; Litouwen; Luxemburg; Malta; Nederland; Oostenrijk; Poland; Portugal; Roemenië; Slovenië; Slovakije; Spanje; Tsjechië; Verenigd Konikrijk ( Engeland, Schotland, Wales en Noord- Ierland); Zweden.

  Voor de landen België, Duitsland en Luxemburg is de volgende van toepassing: In geval van succes, wordt een percentage van 15% aan u in rekening gebracht voor elke ontvangen betaling nadat de vordering was ingediend. Eventuele ingevorderde bedrag boven de ingediende vordering komt ten goede aan de te betalen persoon. Voor de andere landen: In geval van succes, wordt een percentage van 17% aan u in rekening gebracht voor elke ontvangen betaling nadat de vordering was ingediend. Elke bedrag dat bovenop de ingediende vordering is, wordt aan de incassant toegekend.

  WERELD module

  Als uw debiteur niets betaald, de minnelijke traject is kosteloos in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland; Finland; Frankrijk; Griekenland; Hongarije; Ierland; Italië; Kroatië; Letland; Litouwen; Luxemburg; Malta; Nederland; Oostenrijk; Poland; Portugal; Roemenië; Slovenië; Slovakije; Spanje; Tsjechië; Verenigd Konikrijk ( Engeland, Schotland, Wales en Noord- Ierland); Zweden. Amerika; Australië; Thailand; Hong Kong, China; Saoedi-Arabië; Zwitserland; Oman; VAE; Zuid-Afrika; Brazilië; Venezuela; Argentinië; Mexico; Verenigde Staten van Amerika; Canada; Egypte, Rusland; Chili, Bolivia, Algerije; Colombia; Dubai; Filippijnen; Indië; Indonesië; Israël; Japan; Maleisië; Marokko; Nieuw- Zeeland; Pakistan; Peru; Tunesië, Vietnam. Voor de landen: België, Duitsland en Luxemburg is de volgende van toepassing: In het geval van succes, wordt een percentage van 17% aan u in rekening gebracht voor elke ontvangen betaling nadat de vordering was ingediend. Eventuele ingevorderde bedrag bovenop de ingediende vordering komt ten goede aan de te betalen persoon. Voor de Europese landen: In geval van succes, wordt een percentage van 17% aan u in rekening gebracht voor elke ontvangen betaling nadat de vordering was ingediend. Elke bedrag dat bovenop de ingediende vordering is opgeteld, wordt aan de incassant toegekend. Voor de andere landen: In het geval van succes wordt een percentage van 22% aan u in rekening gebracht voor elke ontvangen betaling nadat de vordering was ingediend. Eventuele surplus dat bovenop de ingediende vordering wordt geïnd wordt aan de incassant toegekend.

  No cure no pay incasso

  Het ‘no cure no pay’- principe is op al onze incasso opdrachten van toepassing. Indien wij uw vordering niet kunnen innen, moet u niet te betalen. Gedeeltelijk incasso Indien slechts een percentage van het gevorderde bedrag wordt teruggevorderd, dan brengen wij een percentage inrekening over de teruggevorderde bedrag. De minimum bedrag is € 37,-. Voor de eerste € 2.950,-, rekenen wij 15% , tot € 5.900 reken wij 10% tot € 14.570 reken wij 8%, tot € 59.000 reken wij 5% en boven € 59.000 reken wij 3%.

  Betaling door debiteur

  Alle betalingen die aan u worden gedaan of het Invorderingsbedrijf, nadat een vordering is ingediend, worden als betaling beschouwt. Als betaling wordt beschouwd: een compensatie van de vordering, een tegoed voor of een terugkeer van een prestatie (gebaseerd op objectieve normen) of een dienst in terugkeer. De einde van een incassoprocedure: Een incassoprocedure eindigt op het moment dat uw debiteur de vordering betaald.

  Verwachtingen

  Onder de volgende omstandigheden zal het Invorderingsbedrijf extra kosten in rekening brengen zoals vermeld onder ‘No cure no pay’ incasso: indien u een vordering, die ter incasso is gesteld, annuleert; indien u een regeling met uw debiteur treft zonder het Invorderingsbedrijf hierover te informeren; indien u het Invorderingsbedrijf valse informatie verstrekt met betrekking tot uw vordering; indien u zelf de vordering int; indien u het Invorderingsbedrijf niet toestaat om de incassokosten en de rente bij uw debiteur te verhalen; indien u het incassoprocedure belemmerd.

  Verplichtingen

  U bent verplicht Het Invorderingsbedrijf op de hoogte te houden van alle betalingen, correspondentie of andere contact tussen u en uw debiteur. Het contact tussen u en ow debiteur omtrent de vordering moet zoveel mogelijk worden beperkt, nadat het vordering ter incasso is gesteld. U zult ook geen afspraken met uw debiteur maken, zonder dit eerst met het Invorderingsbedrijf te bespreken. Indien het aan u gevraagd wordt, zult u alle nodige documenten verstrekken, die relevant zijn voor uw zaak.

  Betwisting

  Indien uw debiteur de vordering betwist, wordt het bezwaar in behandeling genomen. Indien het bezwaar ongegrond is, gaat de incassoprocedure door. Indien het bezwaar gegrond is, komen de ‘no cure no pay’- voorwaarden te vervallen. Indien dit het geval is, zal Het Invorderingsbedrijf contact met u opnemen om de vervolg stappen te bespreken. Het Invorderingsbedrijf bepaald of de betwisting gegrond of ongegrond is.

  Gerechtelijke incassotraject

  Indien uw debiteur, na het minnelijke traject, weigert te betalen, zullen wij u kosteloos adviseren over de mogelijk opties die u heeft om een gerechtelijke procedure te starten. Het Invorderingsbedrijf zal volledig zorg dragen voor de gerechtelijke traject, zodat het terugvorderen van uw vordering goed verloopt.

  Duur overeenkomst

  De overeenkomst is voor een periode van een jaar en wordt automatisch verlengd, tenzij de overeenkomst schriftelijk drie maanden voor vervaldatum wordt opgezegd.

  Ondertekening


  Handtekening:

  Wat onze klanten zeggen

  Lees de ervaringen van onze klanten

  J.W. Meijeringh Hendriks
  J.W. Meijeringh Hendriks
  Zakelijk

  Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!

  Tamara van As
  Tamara van As
  Zakelijk

  Het versturen van betalingsherinneringen was altijd een vervelend klusje. Dankzij het Invorderingsbedrijf weet ik nu waar een betalingsherinnering aan moet voldoen. Wij gingen zelfs nog een stapje verder en hebben het versturen van betalingsherinneringen geautomatiseerd met de Credit Control Module. Personeel is super en altijd fijne communicatie.

  Peter van der Bilt
  Peter van der Bilt
  Particulier

  Toppers! Mijn huurder had een grote huurachterstand en wilde mijn woning niet verlaten. Een kennis raadde het Invorderingsbedrijf aan. Mijn contactpersoon Danny was zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig. Het resultaat is dat ik mijn woning weer terug heb en de achterstallige huur betaald is.

  ‘t Pippi Huis
  ‘t Pippi Huis
  Kinderdagverblijf

  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

  Dirk Klerk
  Dirk Klerk
  Designer

  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

  Marijn Overtoom
  Marijn Overtoom
  Particulier

  Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!

  Jeppen
  Jeppen
  Groenverzorging Amsterdam

  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

  Dave Timmermans
  Dave Timmermans
  Particulier

  Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!

  Angela De Rot
  Angela De Rot
  Particulier

  Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.

  De Jong
  De Jong
  Italiaans Restaurant

  Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.

  Control BV
  Control BV
  Zakelijk

  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.

  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

  Montage Team Enschede
  Montage Team Enschede
  Bouwbranche

  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!

  LITES Film Amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Camera & Lighting rental

  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!

  Power Plastics B.V.
  Power Plastics B.V.
  Groothandel

  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!

  BKS Service BV
  BKS Service BV
  Techniek

  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.

  Microcare International B.V.
  Microcare International B.V.
  Groothandel

  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!

  Control BV
  Control BV
  Groothandel

  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

  Wester-Beton BV
  Wester-Beton BV
  Groothandel

  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

  B Mediate Housing
  B Mediate Housing
  Vastgoed

  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.

  Mitterhof
  Mitterhof
  Logistiek

  Schnell, kompetent, entschlossen!

  Kampschreur BV Projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Groothandel

  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

  Broeders Transport B.V.
  Broeders Transport B.V.
  Transport

  Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!

  Willems Electrotechniek
  Willems Electrotechniek
  Techniek

  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!

  Poels-Janssen Logistics B.V.
  Poels-Janssen Logistics B.V.

  Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.

  Hanneke de Bies
  Hanneke de Bies
  Zakelijk

  Beslag leggen lijkt een moeilijke klus, maar niet voor Invorderingsbedrijf. Mijn zaak leek hopeloos, maar door beslaglegging in te zetten werd mijn vordering ein-de-lijk betaald. Ik ben Wesley en Luka dankbaar voor de goede hulp!

  Inge de Groot
  Inge de Groot
  Zakelijk

  Dankzij betaallinks zijn mijn facturen veel sneller betaald. Ook interessant dat je in de module kunt zien op welke dag je de meeste betalingen binnenkrijgt. Voor mij blijkt donderdag de beste betaaldag. Daarom verstuur ik nu iedere woensdag mijn betaallinks. Zeker vijf sterren voor deze module!

  Patrick Vijverberg
  Patrick Vijverberg
  Zakelijk

  Zeer tevreden over de Credit Control Module. Al mijn betalingsherinneringen heb ik inmiddels geautomatiseerd en aangepast op mijn klanten. Bespaart mij veel tijd en ik hoef minder lang te wachten op mijn geld.

  Meike Buiteveld
  Meike Buiteveld
  Particulier

  Nadat ik de huur had opgezegd wilde mijn huisbaas de borg niet terugbetalen terwijl ik geen schade had gemaakt aan de woning. Hij wilde niet naar mij luisteren wat ik ook deed. Pas nadat het Invorderingsbedrijf achter het geld aan ging, betaalde hij wel. Ik ben blij dat het is opgelost!

  Anna Loyd
  Anna Loyd
  Particulier

  Nadat ik een meubel set via Marktplaats had verkocht zou de koper online het geld overboeken. Dat is nooit gebeurd en er werd niet meer gereageerd op mijn telefoontjes. Vreemde ogen dwingen, want toen het Invorderingsbedrijf achter de koper aanging was de betaling direct gedaan. Mocht ik ze weer nodig hebben, zal ik zeker weer contact opnemen met het Invorderingsbedrijf.

  Stijn Verheulst
  Stijn Verheulst
  Zakelijk

  Ik heb even getwijfeld of ik de module wilde afsluiten, maar na het zien van de demo ging ik overstag. Door de DSO Rapportages heb ik meer inzicht in het betalingsgedrag van mijn (potentiële) klanten. Het helpt mij een overwogen keuze te maken om wel of geen zaken te doen met een klant.

  Jamy Soest
  Jamy Soest
  Particulier

  Het was een vervelende beslissing dat ik het geld dat ik had uitgeleend aan een familielid moest terugvorderen via een incassobureau. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik heb mijn geld ontvangen en gelukkig is de relatie niet beschadigd.

  Connor Reece
  Connor Reece
  Zakelijk

  Ik doe al een aantal jaren zaken met Amerikaanse partners. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

  Patrick Bell
  Patrick Bell
  Zakelijk

  Ik doe al een aantal jaren zaken met partners Engeland en Schotland. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

  Matthew Hoenders
  Matthew Hoenders
  Zakelijk

  Ik doe al een aantal jaren zaken met partners door heel Europa. Vaak gaat dit goed, maar soms blijven facturen langere periode onbetaald. Gelukkig is het Invorderingsbedrijf hier om mij in bij te staan. Uiteindelijk ontvang ik alsnog mijn betaling.

  Joeri Vjazemski
  Joeri Vjazemski
  Zakelijk

  Ik doe al jaren zaken met mijn Russische zakenpartners. Samen met Joost hebben we een grote zaak afgerond. Bedankt voor de goede service!

  Annelies de Boer
  Annelies de Boer
  Zakelijk

  Gegevens overzetten ging nog nooit zo simpel en snel! Ik ging uit van een volledige dag gegevens importeren, maar binnen 30 minuten was ik klaar. Top!

  Arjen Lubbersma
  Arjen Lubbersma
  Zakelijk

  Vroeger leverden wij krediet aan bedrijven waar dit eigenlijk niet verstandig was met als resultaat dat we aardig wat geld zijn ‘verloren’. Met de Riskmanager kunnen wij beter onze risico’s berekenen.

  Anastasia Lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  Particulier

  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn’t expect anything. And yesterday I received a call with happy news – the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

  Maria Lobbers
  Maria Lobbers
  Zakelijk

  Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!

  Succesvolle klantcase

  TUS Airways

  Invorderingsbedrijf legt beslag op vliegtuig TUS Airways | Deurwaarder inschakelen

  Het komt maar zelden voor dat er beslag wordt gelegd op een vliegtuig. Maar het is ons gelukt! Er is een specifieke wet die regelt hoe er beslag gelegd kan worden op een buitenlands vliegtuig. Vanwege het beslag mag het vliegtuig nu niet meer de lucht in zolang het beslag erop ligt.

   

  Dit heeft u nu binnen handbereik

  Vragen?

  Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze. Wij staan altijd klaar om u te helpen. Neem contact op per e-mail, telefoon of vul onderstaand contactformulier in. U als klant bent voor ons net zo waardevol, als een betaalde factuur voor u. 

  Direct advies?

  Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact op   Bent u een particulier of een onderneming?   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Download

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Wester-Beton BV
   Wester-Beton BV
   Groothandel
   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
   Lees meer

   Uw persoonlijke adviseur

   Nick Geluk

   Credit management specialist
   Stuur een e-mail

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Onze creditmanagement specialisten & Adviseurs