Print deze pagina

Referenties

In plaats van een heel verhaal te vertellen over onszelf, brengen we u in contact met onze vaste klanten. Hiervoor hoeven we niet ver te zoeken, het merendeel van onze klanten zijn namelijk vaste klant. Zij zijn onze ambassadeurs.Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31-(0)70-762 0330 of e-mail het Invorderingsbedrijf.

Het Invorderingsbedrijf onderscheidt zich wat ons betreft in positieve zin door de bruikbare adviezen en de snelle aanpak. Al mijn juridische vragen worden keurig beantwoord en ik krijg vaak diverse mogelijkheden aangeboden. Overigens ben ik ook te spreken over de communicatie. Het hele digitale dossier met alle verslagen, brieven en afspraken zijn permanent up-to-date en daarmee goed te volgen. Elke dienstverlener zou voor zijn klanten eigenlijk een dergelijk digitaal dossier moeten hebben. Ook voor buitenlandse vorderingen kan ik bij ze terecht.
P. Jansen, entrepreneurJansen Holding
Een credit management partner die communiceert, deskundig adviseert en in korte tijd heel veel weet te bereiken.
G. Nafzger, controllerVan Doorn Container Parts B.V.
In 2010 hebben we kennis gemaakt met het Invorderingsbedrijf. We zochten een incassobureau dat met behoud van de commerciële relatie van onze klanten op een effectieve en snelle manier onze openstaande posten zou incasseren. Zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject wordt verzorgd en daarbij word ik continu op de hoogte gehouden over de voortgang. Via het Online Dossier volg ik mijn gehele portefeuille aan incasso’s. Ik zou het Invorderingsbedrijf iedereen aanraden.
D. Boedhai, directeurDeo Printing, duurzame online kwaliteitsdrukkerij
Als online groothandel van meer dan 17.000 kantoorartikelen bedienen we dagelijks honderden zakelijke klanten in heel Nederland en België. We hebben onze administratie gekoppeld, zodat dossiers automatisch worden doorgezet en opgevolgd. Zo heb ik er geen omkijken meer naar. Debiteuren die ons opbellen verwijs ik direct door voor een spoedige afwikkeling. Een transparante partij die zaken snel en goed regelt.
R. Vos, controllerKroon Leveranciers B.V., groothandel in kantoorartikele
Ondernemen in de bouwsector vereist creativiteit. Het Invorderingsbedrijf is mijn vaste partner als het gaat om wanbetaling of juridische zaken. Ik ben erg blij met de snelheid waarmee elke zaak wordt afgerond.
H. de Jong, directeurTimmerfabriek De Jong en van Aartrijk B.V.
Vesters Agrarische Groothandel is nu ruim een jaar klant. Wij leveren bestellingen altijd met een leverancierskrediet van 30 dagen. Facturen ouder dan 60 dagen worden automatisch opgevolgd door het Invorderingsbedrijf. Ik waardeer de persoonlijke aanpak en de korte lijnen.
M. Vesters, controllerVesters Agrarische Groothandel B.V.
Onze handelsonderneming richt zich uitsluitend op zakelijke klanten in het bovensegment. Orders bedragen dan ook vaak enkele tientallen duizenden euro’s. Ik ben blij dat ik terug kan vallen op het Invorderingsbedrijf die de betaling van begin tot eind voor ons verzorgd. Het overgrote deel wordt nooit een juridische procedure. Daarentegen besteden wij het gerechtelijke traject met een gerust hart aan ze uit.
F. KraaijvangerHandelsonderneming Kraaijvanger, gespecialiseerd in kantoorinrichting
Ons bedrijf groeit enorm snel en genereert wekelijks vele duizenden euro’s extra omzet voor onze klanten door middel van beproefde marketingmethodes. Wij zijn een serieuze speler in de marketing. Er wordt samengewerkt Google, Bing, Yahoo, Microsoft en AOL. Het Invorderingsbedrijf heeft ons credit management proces mee opgezet en gestroomlijnd, zodat alle opbrengsten direct kunnen worden geherinvesteerd. Ik ben verbaasd over de snelheid waarmee betalingen alsnog binnenkomen.
L. Sanders, controllerYealz Internetmarketing, Den Haag