Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Referenties

Liever dan een heel verhaal te vertellen over onszelf, brengen we u in contact met onze vaste klanten. Hiervoor hoeven we niet ver te zoeken, het merendeel van onze klanten zijn namelijk vaste klant. Ze zijn onze ambassadeurs.
Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via
070 – 762 0330 of E-mail Het Invorderingsbedrijf.

Het Invorderingsbedrijf onderscheidt zich wat ons betreft in positieve zin door de zeer ter zake kundige adviezen gedurende de gehele looptijd van de invorderingsprocedure. De medewerkers zijn daarbij steeds zeer goed benaderbaar. Dit in combinatie met een grote mate van transparantie: het hele digitale dossier met alle verslagen, brieven en afspraken is permanent up-to-date en daarmee goed te volgen. Elke dienstverlener zou voor zijn klanten eigenlijk een dergelijk digitaal dossier moeten hebben. Je krijgt dus wel een dossiernummer, maar je wordt beslist niet als nummer behandeld!
Timo ten Cate, directeurDigital Group
Als één van de snelst groeiende groothandels op het gebied van olie, heb ik alle tijd nodig om me te richten op bestellingen, distributie en logistiek. We hebben een veelzijdige en omvangrijke klantenportefeuille. Alle incasso’s laat ik behandelen door het Invorderingsbedrijf, omdat ze waarmaken wat ze zeggen: direct actie, geen onnodig lange trajecten en een nette werkwijze.
L. Schipper, financieel directeurOTR Oiltrade B.V.
Een credit management partner die communiceert. Die deskundig adviseert en in korte tijd heel veel weet te bereiken.
G. Nafzger, controllerVan Doorn Container Parts B.V.
Als landelijk opererende zakelijke dienstverlener vind ik het belangrijk dat je kunt vertrouwen op je business partners en dat afspraken ook afspraken zijn. Wij besteden onze zaken daarom uit aan het Invorderingsbedrijf omdat de professionaliteit en werkwijze me ontzettend bevallen. Ik houd altijd controle, want ik volg de progressie online. Ook handig dat ze landelijk werken. Acutec staat voor kwaliteit, kennis en ervaring en daarom is het Invorderingsbedrijf een goede sparringpartner voor ons.
C. Raaphorst, directeurAcutec B.V., landelijk opererende technisch projectbureau voor engineers en ingenieurs
In 2010 hebben we kennis gemaakt met het Invorderingsbedrijf. We zochten een incassobureau dat met behoud van de commerciële relatie van onze klanten op een effectieve en snelle manier onze openstaande posten zou incasseren. Zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject wordt verzorgd en ik word continu op de hoogte gehouden over de voortgang. Via het Online Dossier volg ik mijn gehele portefeuille incasso’s. Ik zou het Invorderingsbedrijf iedereen aanraden.
D. Boedhai, directeurDeo Printing, duurzame online kwaliteitsdrukkerij
Als online groothandel van meer dan 17.000 kantoorartikelen bedienen we dagelijks honderden zakelijke klanten in heel Nederland en België. We hebben onze administratie gekoppeld zodat dossiers automatisch worden doorgezet en opgevolgd. Zo heb ik er geen omkijken meer naar. Debiteuren die ons opbellen verwijs ik direct door voor een spoedige afwikkeling. Een transparante partij die zaken snel en goed regelt.
R. Vos, controllerKroon Leveranciers B.V., groothandel in kantoorartikele
Ondernemen in de bouwsector vereist creativiteit. Het Invorderingsbedrijf is mijn vaste partner als het gaat om wanbetaling of juridische zaken. Ik ben erg blij met de snelheid waarmee elke zaak wordt afgerond.
H. de Jong, directeurTimmerfabriek De Jong en van Aartrijk B.V.
De groothandel is nu ruim een jaar klant. We leveren bestellingen altijd met een leverancierskrediet van 30 dagen. Faturen ouder dan 60 dagen worden automatisch opgevolgd door het Invorderingsbedrijf. Ik waardeer de persoonlijke aanpak en de korte lijnen.
M. Vesters, controllerVesters Agrarische Groothandel B.V.
Onze handelsonderneming richt zich uitsluitend op zakelijke klanten in het bovensegment. Orders bedragen dan ook vaak enkele tientallen duizenden euro’s. Ik ben blij dat ik terug kan vallen op het Invorderingsbedrijf die de betaling van begin tot eind voor ons verzorgd. Het overgrote deel wordt nooit een juridische procedure, maar ook het gerechtelijke traject besteden we met een gerust hart aan ze uit.
F. KraaijvangerHandelsonderneming Kraaijvanger, gespecialiseerd in kantoorinrichting
Voorheen heb ik met diverse incassobureaus gewerkt. De een haalde niks binnen en stuurde mij alleen maar facturen, de ander was opeens spoorloos verdwenen. Bij de deurwaarder was ik ook duur uit en duurde alles zo lang. Inmiddels doe ik al ruim twee jaar zaken met het Invorderingsbedrijf. Naar volle tevredenheid. Mijn Algemene Voorwaarden bleken niet correct en deze hebben ze ook keurig aangepast.
R. Konings, managerGraphic Junkie, veelzijdige designstudio
Ons bedrijf groeit enorm snel en genereert wekelijks vele duizenden euro’s extra omzet voor onze klanten door middel van beproefde marketingmethodes. We zijn een serieuze speler in de marketing werken samen met Google, Bing, Yahoo, Microsoft en AOL. Het Invorderingsbedrijf heeft ons credit management proces mee opgezet en gestroomlijnd, zodat alle opbrengsten direct kunnen worden geherinvesteerd. Ik ben verbaasd over de snelheid waarmee betalingen alsnog binnenkomen.
L. Sanders, controllerYealz Internetmarketing, Den Haag