Print deze pagina

Vernieuwend, deskundig en ambitieus
De kernwaarden van Het Invorderingsbedrijf zijn ‘vernieuwend’, ‘deskundig’ en ‘ambitieus’.

Vernieuwend
De wereld is veranderd. Maar de incassobranche in Nederland is hetzelfde gebleven. Enkele grote spelers en tal van kleine, vaak moeilijk bereikbare en niet-deskundige bureaus, domineren de markt. Het is tijd voor een bedrijf dat het anders doet.

Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Wij houden van heldere procedures, van een juist advies. Wij geloven niet in stapels brieven of in dure abonnementen. En ook torenhoge incassokosten passen niet in onze visie. Wij geloven wel in lange termijnrelaties, in samenwerking, in duurzaamheid. Maar ook in effectiviteit en in snelheid. Wij geloven in een perfecte bereikbaarheid en vooral: transparantie. U mag in onze keuken kijken.

We willen de beste zijn en een zo breed mogelijke horizon creëren. Voor onze klanten en voor onszelf. We zijn actief in sociale media zoals op Twitter, Linkedin, Facebook, Hyves en op diverse Blogs. Zo weten wij wat er speelt en waar uw debiteuren zich bevinden. Wij volgen de markt en proberen elke dag nog betere producten aan te bieden. Producten die nog niemand aanbiedt. Of gewoon de beste producten.

Het Invorderingsbedrijf is gecharmeerd van techniek. Het is niet voor niets dat we gebruik maken van geavanceerde technieken op het gebied van online meekijken, onze producten en het communiceren met uw debiteur.

Wij kijken vooruit en denken met u mee.

Deskundig
Het Invorderingsbedrijf hecht veel waarde aan een goede incassoprocedure en zuivere informatie. Dat is ook de reden dat zij naast juristen ook mensen uit de praktijk in dienst heeft. Mensen met hart voor én verstand van de zaak. Zo kunnen we eenvoudige oplossingen bieden voor ingewikkelde problemen.

Het Invorderingsbedrijf is lid van verschillende verenigingen op het gebied van creditmanagement en woont regelmatig symposia bij. Wij kennen én begrijpen ons vakgebied.

Laat ons maar doen waar we goed in zijn.

Ambitieus
Bij ons ligt de lat hoog. We willen de beste speler in de markt zijn met de beste service en de scherpste prijzen. Met u meedenken is vanzelfsprekend. Passende oplossingen zijn het resultaat. Wij bieden oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven, commercieel en non-profit.
Dat vergt een hoge mate van inspanning. Resultaatgerichtheid. Positief denken. En dat kan alleen maar met passie en ondernemerschap.

Wij zijn er voor u. Vandaag, en in de toekomst.