Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

Het verhaal achter..

Het Invorderingsbedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van incasso, zowel op het vlak van credit management als op juridisch terrein. Opgericht door een club intelligente en betrokken professionals incasseren we vanuit een prachtig herenhuis in het centrum van Den Haag dagelijks vele duizenden euro’s voor onze hardwerkende klanten. Met onze uitgekiende strategieën hebben we maar één doel: invorderen.

Door de slimme en strategische inzet van alle beschikbare middelen en een schat aan ervaring zijn we zowel voor grote als kleine ondernemingen en instellingen een solide partner en onmisbare aanvulling op een gezond bedrijf. We werken graag voor gedreven ondernemers en delen daar met genoegen onze successen mee.

We doen het anders

De Nederlandse markt voor schuldvorderingen is weinig vernieuwend en niet doorzichtig. We zien het als onze missie het verschil te maken, zeker als er hoge belangen op het spel staan. We houden niet van volautomatisch gedrukte standaardbrieven en schromen ook niet voor een betwiste vordering of een juridisch geschil. Elke zaak krijgt van ons de maximale aandacht, doordat we onszelf prestatiedoelen opleggen. Alleen dan kunnen we resultaat neerzetten.

Like it’s in the name

Like it’s in the name, we doen alleen waar we goed in zijn: invorderen. We starten altijd zonder tussenkomst van dwang- en rechtsmiddelen en halen zo meer dan 91% van alle vorderingen binnen. Maar ook onze onverzettelijke inzet in het juridische of gerechtelijke traject heeft zich bewezen. Door de inzet van bevlogen juristen en bezielde advocaten, hebben we een ongekend hoog slagingspercentage van ruim 92% (2011) en 95% (2012).

Passie voor het vak

Onze gepassioneerde medewerkers maken steevast van elke dag een uitdaging en onze gerespecteerde klanten helpen continu onze piekfijne dienstverlening te verbeteren. We breiden onze kennis voortdurend uit en bedenken daarom de meest passende oplossingen. Met eigen moderne technologieën, een optimale bereikbaarheid voor opdrachtgevers en debiteuren en altijd een deskundig en eerlijk advies halen we binnen waar onze klanten recht op hebben. Zo bezorgen we geïnspireerde ondernemers de groei die hun bedrijf nodig heeft.
Uw vordering overdragen
Wij regelen de zaken snel, adequaat en vooral goed!

Ook geïnteresseerd geraakt in onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op – Telefoon 070 – 762 0330 of email Email Het Invorderingsbedrijf