Home PageLaat gratis uw algemene voorwaarden controleren

Laat gratis uw algemene voorwaarden controleren

Vanaf 1 juli vorig jaar geldt de nieuwe wet incassokosten. Deze wet is van dwingend recht (verplicht) voor transacties met consumenten. De wet bepaalt de hoogte van de incassokosten. Voor transacties met bedrijven is het echter sterk aan te raden nadere afspraken over vergoeding van buitengerechtelijke incassokosten te maken in uw algemene voorwaarden. Laat nu de incassoclausule in uw algemene voorwaarden gratis door ons checken en zo nodig aanpassen!

 • Direct contact met een jurist
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend
 • Uitgebreid advies over uw algemene voorwaarden

Gratis uw algemene voorwaarden laten checken?

Spreekt u namelijk niets af over de vergoeding van buitengerechtelijke incassokosten, dan zal de rechter steeds vaker terugvallen op de staffel uit de verplichte consumentenwetgeving. De percentages aan incassokosten in deze staffel zijn laag, waardoor zakelijke debiteuren liever uw facturen onbetaald zullen laten dan naar de bank zullen gaan voor een lening. Voor u het weet fungeert u als bank en verstrekt u leverancierskrediet. Door uw algemene voorwaarden aan te laten passen voorkomt u dit.

Gratis Algemene Voorwaarden laten checken?

Of heeft u vragen? Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Incassobureau inschakelen
  No Cure No Pay Incasso

  Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op