Invorderingsbedrijf

Kiest u het best voor een advocaat, deurwaarder of een incassobureau no cure no pay?

De Nederlandse overheid wil betalingsachterstanden zoveel mogelijk voorkomen. Daarom is er in Nederland incassowetgeving van kracht. Deze wetgeving biedt de mogelijkheid om bij te late betaling aanspraak te maken op incassokosten. Dit is de reden dat in Nederland incassobureaus actief zijn. Door het innen van de incassokosten kunnen veel incassobureaus de kosten van de incassoprocedure namelijk verhalen op de debiteur. Hierdoor bestaat het
incassobureau no cure no pay.

Daar de crisis hebben veel bedrijven in Europa de gewoonte aangekweekt om steeds later te betalen. Dit is een tendens die moet worden tegengegaan. Door het laat betalen te tolereren lopen bedrijven grote risico’s. De kans dat een factuur kan worden geincasseerd neemt namelijk af met de tijd. Hierdoor riskeert u de vordering definitief te moeten afschrijven. Ook de overheid is van mening dat laat betalen moet worden bestreden en heeft hiervoor de incassowetgeving in het leven geroepen.

Hoe werkt een incassobureau no cure no pay?

Doordat de wetgeving de mogelijkheid biedt om incassokosten te claimen bij uw debiteur is het voor veel incassobureaus mogelijk om op basis van no cure no pay vorderingen te incasseren bij uw debiteur. Hoe werkt een no cure no pay incassobureau dan?

In eerste instantie zal men uw debiteur intensief aanschrijven. Het te vorderen bedrag wordt door het incassobureau verhoogd met rente en incassokosten. Door diverse opeenvolgende sommaties in een kort tijdsbestek zal uw debiteur de druk ervaren. Hierdoor zal men prioriteit geven aan het betalen van uw vordering. Men beseft namelijk dat u werk maakt van het incasseren van uw vordering. In ieder geval wordt men er om de paar dagen aan herinnerd.

Presteren om te overleven

De reden om te kiezen voor een no cure no pay incassobureau is simpel. Het Incassobureau wordt pas betaald op het moment dat er succes geboekt is. Dit in tegenstelling incassobureaus die zich per zaak laten betalen, advocaten of deurwaarders. Een inccassobureau dat werkt op deze basis zal dus effectief moeten presteren om te kunnen overleven.

No Cure No Pay Incasso

Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

  • Géén succes = géén kosten
  • 100% uitkering van de hoofdsom
  • 95% slagingspercentage

Alstublieft,

Uw download

Voorbeeld ingebrekestelling

Voorbeeld ingebrekestelling

Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

Download direct

Komt u er zelf niet uit?

- invorderingsbedrijf
Ik help u graag verder
Stel gerust uw vraag aan mij    Bent u een particulier of een onderneming?    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Wilt u liever direct iemand spreken? Neem dan direct contact met ons op