Home PageIncassobureau

Incassobureau inschakelen:
uw debiteur betaalt onze kosten

Wacht niet langer op uw geld, wij ondernemen direct actie

Betaalt uw klant die openstaande factuur niet? Wilt u niet langer wachten op uw geld? Een incassobureau inschakelen biedt dé oplossing! Het Invorderingsbedrijf is úw partner op het gebied van incasso. Wij zorgen dat uw klant alsnog betaalt en uw debiteur betaalt de kosten. Op deze pagina leest u hoe wij op slimme wijze incasseren.

Voor 16:00 uur zaak ingediend, dezelfde werkdag actie!

Incassobureau inschakelen: wij gaan verder waar anderen stoppen

De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: er voor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft!

Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kort geding procedure in incasso. Ons incassobureau helpt graag!

10 jaar marktleider en meer dan 40.000 bedrijven geholpen (MKB, MKB+ en ZZP)

Wij kennen de regels van het spel. We weten wat wél en niet werkt en hebben hierop onze werkwijze afgestemd. Daarom is ons slagingspercentage bijna 100%. In 2020 hadden wij een geïncasseerde omzet van € 1,200.000.

Door de inzet van onze gedreven incassospecialisten, bieden we de bescherming die uw bedrijf nodig heeft. Geheel op basis van No Cure No Pay basis!

Ervaringen van onze klanten

Willems electrotechniek
Willems Electrotechniek
Techniek
Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in...
Poels-janssen logistics b. V.
Poels-Janssen Logistics B.V.
Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je...
Kampschreur bv projectstoffering
Kampschreur BV Projectstoffering
Groothandel
Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.
Jelle de vries
Jelle de Vries
Een bijzonder prettige ervaring met deze firma. En dat zowel als schuldeiser en als "wanbetaler". Ons bedrijf werd aangeschreven in verband met een factuurtje dat we gemist hadden. Kan gebeuren natuurlijk. We ontvingen een friendly reminder. Omdat we geen kopie hadden van de factuur heb...
Jamy soest
Jamy Soest
Particulier
Het was een vervelende beslissing dat ik het geld dat ik had uitgeleend aan een familielid moest terugvorderen via een incassobureau. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik heb mijn geld ontvangen en gelukkig is de relatie niet beschadigd.
B mediate housing
B Mediate Housing
Vastgoed
Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.
Anna loyd
Anna Loyd
Particulier
Nadat ik een meubel set via Marktplaats had verkocht zou de koper online het geld overboeken. Dat is nooit gebeurd en er werd niet meer gereageerd op mijn telefoontjes. Vreemde ogen dwingen, want toen het Invorderingsbedrijf achter de koper aanging was de betaling direct gedaan....
Broeders transport b. V.
Broeders Transport B.V.
Transport
Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld....
Johan verheesen
Johan Verheesen
Wij hebben als vereniging een vordering gehad van contributie. Ondanks alle smoesjes heeft het incassobureau het toch voor elkaar gekregen met kennis en vasthoudendheid om de vordering te incasseren. Het incassotraject is zeker aan te raden! Een volgende keer zal ik er zeker weer gebruik...
Wester-beton bv
Wester-Beton BV
Groothandel
Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
Control bv
Control BV
Zakelijk
Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
Microcare international b. V.
Microcare International B.V.
Groothandel
De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!
Bks service bv
BKS Service BV
Techniek
Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.
Power plastics b. V.
Power Plastics B.V.
Groothandel
Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!
Lites film amsterdam
LITES Film Amsterdam
Camera & Lighting rental
Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
Montage team enschede
Montage Team Enschede
Bouwbranche
Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!
King ping bedrijfsimperialen b. V.
King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
De jong
De Jong
Italiaans Restaurant
Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.
Angela de rot
Angela De Rot
Particulier
Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.
Dave timmermans
Dave Timmermans
Particulier
Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!
Marijn overtoom
Marijn Overtoom
Particulier
Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!
‘t pippi huis
‘t Pippi Huis
Kinderdagverblijf
Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact...
J. W. Meijeringh hendriks
J.W. Meijeringh Hendriks
Zakelijk
Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!

Incassobureau inschakelen in 2 simpele stappen:

Stap 1

Download hier GRATIS een ingebrekestelling voorbeeldbrief

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Stap 2

  Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

  Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze reviews of vraag direct gratis incasso advies aan.

  Gratis advies of incassobureau inschakelen?

  Vul uw gegevens in en vraag een gratis incasso adviesgesprek aan.   Bent u een particulier of een onderneming?
   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Incassobureau inschakelen

   FAQ: Veelgestelde vragen over incassobureau

   De vervaldatum van uw factuur is verlopen. U heeft geen betaling van uw klant ontvangen. Hier nemen wij het van u over. Een incassobureau is een onderneming die in opdracht van schuldeisers, vorderingen int. Wij werken op ‘No Cure No Pay basis’. Incasseren wij niks, brengen wij geen kosten bij u in rekening. 

   Incassobureau inschakelen, wanneer u het beste kunt starten met een incassobureau inschakelen. Is de vervaldatum van uw factuur verlopen? Klant wilt de rekening niet betalen? Dan benaderen wij direct uw klant. Laat uw openstaande facturen niet te lang liggen! Start direct met inschakelen incassobureau. U wilt uw zuurverdiende geld ontvangen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan dezelfde dag nog aan de slag.   

   Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan wij over op het eerste incassotraject. Dit wordt het minnelijke traject genoemd. 

   Wij benaderen uw klant eerst mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. 

   Kenmerken minnelijk incasso traject

   • Verzenden van aanmanende brieven aan de schuldenaar 
   • Bij geen effect kan er overgegaan worden tot dagvaarding

   Krijgen wij na diverse sommaties geen reactie van uw klant, dan voeren wij de druk op. Er kan gekozen worden om een gerechtelijke procedure te starten. 

   Kenmerken gerechtelijk incassotraject:

   • Opstellen en uitbrengen van een dagvaarding
   • Er volgen hoorzittingen 
   • De rechter velt een vonnis

   Wij hebben de beste incasso advocaten in huis om de vorderingen te innen.

   Is uw klant een standvastige wanbetaler en wilt alsnog niet betalen, gaat rechtskracht gelden. Wij komen dan in het laatste incassotraject. Ook wel het executietraject genoemd. Dit betekent dat de deurwaarder maatregelen kan treffen in de vorm van beslag. 

   Kenmerken executie incassotraject:

   • Er kan beslag worden gelegd op bezittingen van de debiteur, zoals banktegoeden, onroerende zaken en andere goederen. 
   • Met een advocaat bent u duurder uit. Dit komt omdat het uurloon van een advocaat hoger is dan een jurist. 
   • Ontbreken van gespecialiseerde kennis. Hierdoor verliezen veel advocaten rechtszaken tegen juristen van Invorderingsbedrijf.

    Tip!
    Ons slagingspercentage is bijna 100% dankzij eigen juristen en advocaten mét vakkennis.

   Een gerechtsdeurwaarder (oftewel deurwaarder) is een openbaar ambtenaar. De deurwaarder verricht ambtelijke werkzaamheden. Zijn taken:

   • Oproepen van personen voor de rechter te verschijnen. 
   • Voeren vonnissen uit die de rechter heeft uitgesproken. 
   • Beslagen leggen op eigendommen van uw klant.  

   Belangrijk! Een deurwaarder kan pas beslag leggen nádat er een vonnis door de rechter is uitgesproken! Met het inschakelen van een incassobureau, is de kans groter dat u sneller uw geld ontvangt. Wij sommeren uw klant intensief en effectief. Dit is vaak al voldoende om in korte tijd uw geld te vorderen. Het hoeft dan niet tot een rechtszaak te komen.  

   Jazeker! Wij leveren zowel eenmalige als constante incassoservice. Naast incasso service bieden wij debiteurensoftware aan. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hier verder.

   Jazeker! Wij werken met zowel het MKB, MKB+ en ZZP’ers. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij kunnen vandaag nog voor u aan de slag. 

   Wilt u geen zakelijke vordering indienen, maar een incassobureau inschakelen als particulier? Bij het Invorderingsbedrijf kan dat. Wilt u weten wat wij voor uw zaak kunnen betekenen. Bel ons op 070 – 200 1073 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl.

   Een regulier incassobureau is vaak de tussenpersoon van uw zaak. Deze incassobureaus zijn vaak kleine ondernemingen en hebben geen juristen of advocaten in dienst. Hierdoor kan er geen constante service geboden worden. Ook zijn bij dergelijke incassobureaus de internationale mogelijkheden beperkt. Invorderingsbedrijf doet daarentegen zowel aan nationale als internationale incasso.

   Invorderingsbedrijf is geen regulier incassobureau. Wij hebben eigen juristen, advocaten en gerechtsdeurwaarders in dienst. Al 10 jaar zijn wij marktleider op het gebied van incasso. Met een no-nonsense aanpak hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd. 

   Onze opdrachtgevers profiteren van:

   • No Cure No Pay
   • Incasso door ervaren juristen en advocaten
   • Incasso in binnen- en buitenland
   • Gespecialiseerd in incasso voor MKB / MKB+ en ZZP
   • Binnen 24 uur actie
   • – Binnen 24 uur actie

   De incassobureau kosten worden berekend op incasso No Cure No Pay basis. Deze formule staat voor snelheid, kwaliteit en resultaat.  Lees hier meer over onze incasso No Cure No Pay formule.

   Het is al vervelend genoeg dat u onbetaalde facturen heeft. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay. In de meeste gevallen kunnen wij uw volledige vordering succesvol innen maar in het zeldzaamste geval dat wij uw vordering niet kunnen innen, betaalt u ons niets. Onze No Cure No Pay voordelen:

   • De debiteur (uw klant) betaalt de kosten
   • Snelheid en resultaat
   • Jurist als contactpersoon
   • 24/7 uw dossier inzien

   Lees hier meer over onze incasso No Cure No Pay formule.

   Er is geen minimum bedrag om een incasso in te dienen. Vraag gratis advies aan onze specialisten (ook voor zakelijke klanten). Liever telefonisch contact? Bel ons op 070 – 762 0330 of mail naar info@invorderingsbedrijf.nl

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact op via +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    King ping bedrijfsimperialen b. V.
    King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
    Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!
    Lees meer
    Wester-beton bv
    Wester-Beton BV
    Groothandel
    Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!
    Lees meer
    Control bv
    Control BV
    Zakelijk
    Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!
    Lees meer