Home PageIncassobureau

Incassobureau inschakelen:
uw debiteur betaalt onze kosten

Het totaalconcept met de meest geavanceerde incassostrategie

Het Invorderingsbedrijf heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd met haar no-nonsense aanpak van bedrijven die zich niet houden aan gemaakte betaalafspraken. Incassobureau inschakelen bij het Invorderingsbedrijf staat voor snelheid, kwaliteit en resultaat. Doordat ons incassobureau enkel werkt met de allerbeste juristen en incasso advocaten hebben we alle middelen in huis om uw debiteur onder maximale druk te zetten, want Cash = King. 

Gratis advies?

Vul het onderstaande contactformulier in en één van onze incassospecialisten neemt direct contact met u op!!

  Bent u een particulier of een onderneming?

  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  upload-rafiki@3x

  Wij gaan verder waar anderen stoppen

  De eerste benadering is mild. De aanmaning of factuur kan namelijk aan de aandacht van de debiteur zijn ontschoten. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: er voor zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kort geding procedure in incasso. Ons incassobureau helpt graag!

  Wij staan voor ongekende snelheid en transparantie

  En kennen daarom de regels van het spel. We weten wat werkt en wat niet. Hierop hebben we onze werkwijze afgestemd. Soms is een milde benadering de oplossing, soms een strenge. Door de dynamische inzet van onze gedreven incasso specialisten bieden we u de bescherming die uw bedrijf nodig heeft. Geheel op No Cure No Pay basis!

  Stap 1

  Stuur uw debiteur een ingebrekestelling en download uw gratis voorbeeld

   Stap 2

   Draag uw zaak snel en gemakkelijk over via het online aanmeldformulier

   Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Maak direct uw account aan en geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen aan ons incassobureau, lees onze reviews of vraag direct gratis incasso advies aan.

   Onze kantoren

   Wij zijn gevestigd in Den HaagRotterdamGroningen en Amsterdam en bieden u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

   Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of direct uw vordering overdragen? Neem dan contact  op +31-(0)70-762 0330 / +31-(0)20 – 760 3920 of via bovenstaand contactformulier.

   Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Gratis advies van uw persoonlijke adviseur

   Bas Toet
   Bas Toet

   Incasso specialist
   Write email    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op

    Onze Incassojuristen & Adviseurs