Print deze pagina

U zoekt een incassobureau in Zwolle

Cash is van levensbelang voor een onderneming. Zonder cash overleeft een onderneming niet lang. Een strikt debiteurenbeleid is dan ook van levensbelang. Elke onderneming die op factuur levert is dan ook de nodige tijd kwijt met het beheren van de debiteuren. Op zich is dit normaal.

Het wordt echter vervelend wanneer debiteuren na het versturen van enkele herinneringen niet betalen. Erger wordt het nog wanneer men ook niet reageert. Kennelijk heeft het betalen van uw factuur niet voldoende prioriteit.

Daadkrachtige actie

In dat geval heeft u behoefte aan een incassopartner die direct in actie komt en het traject daadkrachtig van uw overneemt. Invorderingsbedrijf B.V. incassobureau Zwolle kan u hier uitstekend bij ondersteunen. Snel en efficient draagt u de vordering aan ons over. Onze advocaat of jurist sommeert de debiteur dezelfde dag nog. Omdat de sommatie de debiteur via de post, fax en de mail bereik,t wordt meestal direct betaald.

Zelf de controle houden

U houdt zelf de controle over het traject. Via het online dossier van Invorderingsbedrijf B.V. incassobureau Zwolle volgt u alle stappen.

Andere voordelen van Invorderingsbedrijf B.V. incassobureau Zwolle zijn:

  • Voordelige incasso tarieven – 100% uitkering van de hoofdsom
  • Hoogste rendement – Incasso door deskundige juristen en advocaten
  • Persoonlijke advisering – We adviseren u altijd en lichten ons advies graag uitgebreid toe

Heeft u geregeld te maken met lastige debiteuren? Geef gemakkelijk uw vorderingen uit handen of lees onze referenties of vraag direct gratis incasso advies aan.