Print deze pagina

Incassobureau Utrecht

“Wij gaan verder waar anderen stoppen”

invorderingsbedrijfOp zoek naar een gedegen incassobureau Utrecht? Het kenmerk van een kwalitatief incassobureau is dat er succes geboekt wordt, en dat er van alle middelen gebruik wordt gemaakt om dit punt te bereiken. Het Invorderingsbedrijf is een incassobureau in Utrecht dat een stap verder gaat dan anderen. Wij hebben de juiste kennis in huis en een effectieve werkwijze. Transparantie en snelle service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen via diverse kanalen proberen uw debiteur te laten betalen. Wat u nodig heeft, is de heldere boodschap van een professionele jurist: betaalt u niet, dan zijn er gevolgen. En dat is de boodschap die leidt tot succes.

Wat wij doen met uw vordering

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Het Invorderingsbedrijf maakt gebruik van een geavanceerde incassostrategie. Draagt u uw vordering aan ons over, dan verzenden wij dezelfde dag nog een sommatie naar uw debiteur. Na meerdere sommaties zonder te hebben betaald, gaan wij over tot de volgende stap. We zullen aanmaningen versturen via verschillende kanalen. Dit zorgt in veel gevallen al voor een schrikreactie, waardoor de debiteur snel over zal gaan tot betalen. Doet hij/zij dit niet, dan putten wij uit alle mogelijke bronnen en zullen we zelfs overgaan tot bijvoorbeeld het aanvragen van een faillissement of een kort geding procedure in incasso.

Kom vandaag nog in actie!

Omdat wij werken met de beste juristen, zijn dit soort stappen snel gezet en zullen we tot het uiterste gaan om uw betaling geregeld te krijgen. In 92 procent van de gevallen leidt onze inzet tot een volledige betaling. En in zee gaan met ons is voor u sowieso veilig, omdat wij werken met de No Cure No Pay formule. Draag vandaag nog uw vordering over en wij gaan direct voor u aan de slag. Meer informatie over ons stappenplan en werkwijze vindt u op de website.

Ons werkgebied voor de regio Utrecht

Onze kantoren

Met ons Incassobureau Amsterdam en Incassobureau Den Haag bieden wij u de beste service om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen.

Wilt u advies van ons incassobureau over een vordering. Vraag hier gratis incasso advies of bel 070-7620330. Wij staan u graag te woord.

Wilt u grote hoeveelheden dossiers uit handen geven of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 070 – 762 0330 of 020 – 760 3920 of E-mail Het Invorderingsbedrijf.