Print deze pagina

Incassobureau Roermond

Het Invorderingsbedrijf B.V. incasseert ook in uw regio!

Een manier om risico’s als ondernemer te beperken is door gebruik te maken van een incassobureau. Invorderingsbedrijf is gespecialiseerd in het invorderen van openstaande facturen. Met juristen advocaten en deurwaarders onder één dak wordt er snel resultaat gerealiseerd. Wilt u zekerheid en een maximaal resultaat, kies dan voor het Invorderingsbedrijf.

Er wordt niet alleen vanuit Den Haag en Amsterdam gewerkt, het Invorderingsbedrijf is ook actief in Roermond.

invorderingsbedrijf

Snelle actie en ontzorging

Meerdere specialisten werken samen onder één dak. Daardoor is er een kort communicatiekanaal ontstaan. Hierdoor wordt er sneller samengewerkt en kan het Invorderingsbedrijf sneller geld vorderen dan andere incassobureaus. Voor u als klant levert dit nog een groot voordeel op, namelijk dat u maar één aanspreekpunt heeft.

Iedere klant van het Invorderingsbedrijf krijgt een jurist als contactpersoon toegewezen. Voor lastige vragen op juridisch gebied kunt u dan ook contact met ons opnemen. Mocht de vordering lastiger verlopen dan gepland, denk hierbij aan een hardnekkige wanbetaler, dan zal een jurist u adviseren over mogelijke vervolgstappen.

Via de Online Cockpit kunt u meekijken in het proces en alle stappen volgen die uitgevoerd zijn.

De voordelen van het Het Invorderingsbedrijf als incassopartner

  • Uw eigen incasso jurist/ advocaat als contactpersoon
  • Online Cockpit: U heeft 24/7 inzicht en controle over de zaak
  • Gratis advies over uw vorderingen en algemene voorwaarden

Heeft u interesse in de diensten van Invorderingsbedrijf B.V. Incassobureau Roermond? Vraag dan kosteloos een gratis incasso advies aan. Dan adviseren wij u kosteloos over de te volgen strategie.

Ons werkgebied voor de regio Roermond