Print deze pagina

Incassobureau Middelburg

Het Invorderingsbedrijf B.V. incasseert ook in uw regio!

Als ondernemer in Middelburg levert u u vaak op factuur. Meestal worden facturen binnen de betalingstermijn voldaan. Soms is wat meer actie vereist. Over het algemeen betaalt de klant na een herinnering of aanmaning wel. Maar wat nu wanneer de factuur ook na aanmaningen niet betaald wordt? Of het bedrijf uw telefoontjes simpelweg negeert?

invorderingsbedrijf

Snelle actie en ontzorging

Invorderingsbedrijf B.V. incassobureau Middelburg helpt u in dit geval. Eerst bekijken we welke acties u inmiddels zelf heeft ondernomen en adviseren we u. Mocht de debiteur ondanks uw eigen inspanningen alsnog niet betalen dan kunt u gebruik maken van onze premium incassoservice.

U kunt de vordering gemakkelijk online overdragen. Vervolgens ontvangt uw debiteur dezelfde dag de eerste sommatie van uw eigen jurist of advocaat. De eerste sommatie is mild. Meestal wordt het bedrag dan ook direct betaald. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt uw debiteur in een periode van 3 weken maar liefst zestien keer benadert. In 92% van de gevallen leidt dit tot betaling. Komt de debiteur dan nog niet met geld over de brug? Dan neemt uw jurist of advocaat telefonisch contact op en worden eventuele vervolgstappen besproken.

De voordelen van het Het Invorderingsbedrijf als incassopartner

  • Direct actie
  • Online Cockpit: U heeft 24/7 inzicht en controle over de zaak
  • Uw eigen jurist of advocaat als contactpersoon

Heeft u interesse in de diensten van Invorderingsbedrijf B.V. Incassobureau Middelburg? Vraag dan kosteloos een gratis incasso advies aan. Dan adviseren wij u kosteloos over de te volgen strategie.

Ons werkgebied voor de regio Middelburg