Inloggen op de klantenomgeving

De Online Cockpit is exclusief voor opdrachtgevers. Indien u nog geen eigen account heeft, klik dan hier om uw vordering direct over te dragen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)70-7620330.

Wachtwoord vergeten Inloggen
Print deze pagina

U zoekt een incassobureau op basis van No Cure No Pay in Maastricht?

Als ondernemer in Maastricht heeft u wellicht van tijd tot tijd een klant die ondanks diverse aanmaningen niet tot betaling overgaat. In dat geval schakelt u wellicht een incassobureau in Maastricht in om de openstaande vorderingen te innen. Veel bedrijven zullen dit probleem voor u willen oplossen. Wilt u echter absolute zekerheid van een maximaal resultaat dan kiest u voor incasso in Maastricht door Het Invorderingsbedrijf. Het incassobureau van Maastricht en omstreken. Incassobureau Maastricht.

Wij nemen uw zorg uit handen

Het Invorderingsbedrijf biedt neemt u de volledige zorg uit handen. Eerst draagt u de vordering aan ons over. Dit kan per post, fax, e-mail of via uw Online dossier. Vervolgens ondernemen wij direct actie. Via uw online dossier volgt u de stappen die wij richting uw debiteur ondernemen.

In eerste instantie wordt de debiteur, correct aangeschreven en geattendeerd op de openstaande vordering. Blijft betaling uit dan zullen wij de druk naar uw debiteur toe opvoeren. Onze juristen en advocaten zullen uw debiteur overspoelen met sommaties en betalingsherinneringen. De inhoud van de wordt naarmate de procedure vordert dwingender.

De voordelen van ons Incassobureau Invorderingsbedrijf No Cure No Pay

  • No cure no pay: geen kosten bij een onsuccesvolle incasso
  • Landelijke dekking
  • Naast benadering via telefoon, fax, post ook via email, sms en sociale media
  • Online tool: volg de voortgang op uw dossier 24 uur per dag
  • Gratis advies over uw vorderingen en algemene voorwaarden
  • Geen abonnementskosten
  • Specialist in grote volumes en onbeperkt indienen
  • Een persoonlijke zaakbehandelaar en ervaren juristen

Bent u nog nog niet overtuigd? Vraag dan kosteloos een gratis incasso advies aan. Dan adviseren wij u kosteloos over de te volgen strategie.