Print deze pagina

Incassobureau Maastricht

“Alles onder een dak als het op incasseren aankomt”

invorderingsbedrijf

Klanten die niet betalen kunnen uiteindelijk het faillissement voor een ondernemer betekenen. Wanneer een debiteur in het buitenland zit is het vorderen van openstaande facturen lastiger omdat er vaak een andere regelgeving van toepassing is.

Een partij die zowel nationaal als internationaal werkt is het Invorderingsbedrijf. Met meerdere experts onder één dak (juristen, advocaten en deurwaarders) wordt het beste resultaat gerealiseerd. De efficiënte samenwerking van de experts bij het invorderingsbedrijf zorgt voor tijdsbesparing. Met een korter communicatiekanaal is er ook minder tijd nodig, wat resulteert in een snellere vordering van uw openstaande factuur.

Wij nemen uw zorg uit handen

Een vordering die wordt ingediend voor 16:00 wordt dezelfde dag nog in behandeling genomen. Vanaf dat moment hoeft u zich geen zorgen meer te maken. U kunt via ons Online Cockpit het hele proces stap voor stap volgen. Het Invorderingsbedrijf hecht veel waarde aan klantrelaties, daarom is de eerste benadering nog niet dwingend. Mocht het zover komen dat uw debiteur niet reageert op diverse sommaties, dan kunnen wij eventueel het gerechtelijk traject in gaan. Een jurist van het Invorderingsbedrijf zal dan contact met u opnemen en advies geven over de beste opties.

De voordelen van het Het Invorderingsbedrijf als incassopartner

  • No cure no pay: geen kosten bij een onsuccesvolle incasso
  • Landelijke dekking
  • Naast benadering via telefoon, fax, post ook via email, sms en sociale media
  • Online tool: volg de voortgang op uw dossier 24 uur per dag
  • Gratis advies over uw vorderingen en algemene voorwaarden
  • Geen abonnementskosten
  • Specialist in grote volumes en onbeperkt indienen
  • Een persoonlijke zaakbehandelaar en ervaren juristen

Bent u nog nog niet overtuigd? Vraag dan kosteloos een gratis incasso advies aan. Dan adviseren wij u kosteloos over de te volgen strategie.

U kunt ook contact opnemen via 070-7620330 of via onderstaand contactformulier.