Print deze pagina

Incassobureau Enschede

Het Invorderingsbedrijf B.V. incasseert ook in uw regio!

Enschede kent ondernemers die regelmatig of incidenteel te maken krijgen met wanbetalers. Sommige ondernemers schrijven af op wanbetalers terwijl dit niet altijd nodig is. Het kiezen van een juist incassobureau is van belang om uw geld uiteindelijk toch nog op uw rekening te krijgen.

Een incassobureau wat een maximaal resultaat behaalt en u zekerheid kan bieden is het Invorderingsbedrijf. Door de velen jaren ervaring en meerdere experts onder één dak (juristen,advocaten en deurwaarders) wordt dit door het invorderingsbedrijf gerealiseerd.

invorderingsbedrijf

Snelle actie en ontzorging

Door gebruik te maken van meerdere experts onder één dak is er een kort communicatiekanaal. Daardoor is het mogelijk voor het Invorderingsbedrijf om binnen een korte termijn succes te behalen. Naast de snelheid van de vorderingen en deskundigheid wordt er ook veel waarde gehecht aan klantrelatie door middel van een voorzichtige benadering naar uw debiteur.

Wanneer een vordering wordt ingediend bij het Invorderingsbedrijf voor 16:00 wordt de vordering dezelfde dag nog in behandeling genomen. Via de Online Cockpit is te zien welke acties het Invorderingsbedrijf heeft ondernomen. Hierdoor kunt u zorgeloos verder werken met uw bedrijf en toch nog volgen wat er gebeurd met uw openstaande vorderingen.

Mocht de debiteur hardnekkig zijn en na meerdere sommaties niet betalen, dan neemt één van onze juristen contact met u op en wordt er advies gegeven over eventuele vervolgstappen.

De voordelen van het Het Invorderingsbedrijf als incassopartner

  • Landelijke dekking
  • Online Cockpit: U heeft 24/7 inzicht en controle over de zaak
  • Gratis advies over uw vorderingen en algemene voorwaarden

Heeft u interesse in de diensten van Invorderingsbedrijf B.V. Incassobureau Enschede? Vraag dan kosteloos een gratis incasso advies aan. Dan adviseren wij u kosteloos over de te volgen strategie.

Ons werkgebied voor de regio Enschede